Deurbel, camera én intercomsysteem in één

Veiligheid, gebruiksgemak en design. Dat zijn de drie belangrijkste onderdelen die een deurbelcamera moet bevatten. De deurbel van DirectVeilig.nl bevat het allemaal!

Vaste lage prijs

Haarscherp beeld

De deurbel met camera heeft een HD-resolutie van 1280×720 pixels. Zo bent u verzekerd van een superieure beeldkwaliteit en kunt u bezoekers makkelijk herkennen, zelfs ‘s nacht!

Slimme applicatie

De app bevat allerlei tools zodat er een wereld voor u opent. U kunt makkelijk communiceren. Daarnaast kunt u wanneer u een geschikte deur heeft deze via de app gemakkelijk openen of sluiten.

Geen eenmalige kosten

Koppelen alarmsysteem

Koppel eenvoudig een deurbel aan uw alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Dit is eenvoudig en ontzettend handig, omdat u zo meer overzicht heeft binnen uw bedrijf of huis. Vraag naar de mogelijkheden.

Gratis-Installatie-svg

Overal verbinding

U kunt met een gerust hart op vakantie. De deurbel met camera is namelijk overal ter wereld te bedienen zolang u een internetverbinding via uw smartphone heeft.

Maandtarief beveiligingssysteem

Toepasbaar op elke situatie

Of u nou een bedrijfspand of uw huis wilt beveiligen, met de slimme deurbel kan het allemaal! De deurbel met camera is namelijk toepasbaar op elke situatie. Zorg voor overzichten veiligheid bij de voordeur van uw pand. Beslis snel en makelijk wie naar binnen mag en wie niet. Ook in een thuissituatie is de deurbel met camera de ideale oplossing. Bedien eenvoudig uw voordeur om uw kind binen te laten. Bent u op uw werk of met vakantie? Wanneer uw telefoon verbonden is met het internet kunt u eenvoudig horen dat er iemand aanbelt. Vervolgens kunt u de persoon zien en kunt u ermee communiceren.

installatie inbegrepen installatie inbegrepen installatie inbegrepen

gps tracker service en onderhoud

Overdag én in de nacht haarscherp beeld

De deurbel biedt zowel overdag als ’s nachts een hoogwaardige beeldkwaliteit met een HD-resolutie van 1280 x 720. Door de grote hoek van de lens is het beeldbereik enorm en ziet hij alles. Zo krijgt u altijd een haarscherp beeld van de persoon die voor uw deur staat. Dit zorgt ervoor dat u veilig kunt bekijken of er ongewenste gasten zijn.

De camera is uitgerust met een LED-ring, waardoor u extra bij kunt lichten. Dit zorgt voor extra zichtbaarheid. De camera neemt op in 30 beelden per seconde, wat betekent dat uw beelden zéér vloeiend worden weergegeven en opgeslagen.

Lage prijs Lage prijs

Looptijd beveiligingssysteem leasen

Compact en snel geïnstalleerd

De slimme deurbelcamera heeft een strak design en is compact. Ook is de kwaliteit erg hoogstaand. De stijlvolle deurbel is van alle gemakken voorzien. De deurbel is naar wens in te stellen. Zo kunt u ervoor kiezen om de bel via uw telefoon af te laten gaan, maar ook om het te koppelen aan uw alarmsysteem. Daarnaast is de deurbel erg eenvoudig in een paar handelingen te installeren, zodat u hem snel in gebruik kunt nemen. Ook kunt u direct gebruikmaken van de gratis app die veel mogelijkheden biedt.

geen eenmalige kosten geen eenmalige kosten geen eenmalige kosten

Garantie beveiligingssysteem

Bekijken via de app

De app biedt eindeloze mogelijkheden. Zo kunt u via uw telefoon het intercomsysteem van de deurbel bedienen waardoor u kunt praten met uw bezoeker. Dit kan zelfs wanneer u niet thuis bent. U kunt dus tijdens uw vakantie pakketbezorgers of andere bezoekers te woord staan. Ook dan kunt u namelijk gewoon gebruik blijven maken van de camera en het intercomsysteem.

doorlopende garantie

Looptijd beveiligingssysteem leasen

Slechts €450,- inclusief installatie

De deurbel met camera van DirectVeilig.nl wordt gratis voor u geïnstalleerd. Dit betekent dat u zich hier geen zorgen hoeft te maken. U kunt een afspraak maken met een installateur. Deze komt op elke locatie en ieder gewenst moment. Voor meer informatie kunt u één van onze experts bereiken via 085 025 0087 of per mail via [email protected]

geen eenmalige kosten geen eenmalige kosten