Deurbelcamera: altijd en overal contact met wie er thuis aanbelt

Ontvang direct een melding als iemand aanbelt of de ingebouwde bewegingssensor activeert. Zie, hoor en spreek met wie er voor de deur staat vanaf uw smartphone, tablet of pc.

Haarscherp beeld

Onze deurbel met camera heeft een HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels. Zo bent u verzekerd van een superieure beeldkwaliteit en kunt u bezoekers makkelijk herkennen, zelfs in de nacht.

Lees meer

Slimme applicatie

Onze app bevat allerlei tools, waardoor er een wereld voor u opent en communiceren makkelijker dan ooit is. Ook kunt u uw deur, als deze hiervoor geschikt is, via de app gemakkelijk openen of sluiten.

Lees meer

Koppelen alarmsysteem

Koppel eenvoudig een deurbel aan uw alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Dit is eenvoudig en ontzettend handig, omdat u zo meer overzicht heeft in uw bedrijf of huis. Vraag naar de mogelijkheden.

Lees meer

Overal verbinding

U kunt met een gerust hart op vakantie. Uw deurbel met camera is namelijk overal ter wereld te bedienen, zolang u maar een internetverbinding via uw smartphone met iOS of Android heeft.

Lees meer

Toepasbaar op elke situatie

Of u nu een bedrijfspand of uw huis wilt beveiligen; met onze slimme deurbelcamera kan het allemaal. Een deurbel met camera is namelijk toepasbaar op vrijwel elke situatie. Zorg voor overzicht en veiligheid bij de voordeur van uw pand. Beslis snel en makkelijk wie naar binnen mag en wie niet.

Ook in een thuissituatie is de deurbel met camera de ideale oplossing. Bent u op uw werk of op vakantie? Zolang uw telefoon verbonden is met internet, hoort u eenvoudig wanneer er iemand aanbelt. Vervolgens kunt u de persoon via de camera bekijken en ermee communiceren.

Direct offerte

Overdag en in de nacht haarscherp beeld

De deurbelcamera biedt zowel overdag als in het donker een hoogwaardige beeldkwaliteit met een full HD-resolutie van 1920 x 1080. Door de grote hoek van de lens is het beeldbereik enorm en ziet u alles. Zo krijgt u altijd een haarscherp beeld van de persoon die voor uw deur staat. Dit zorgt ervoor dat u veilig kunt bekijken of er ongewenste gasten zijn.

De camera van de deurbel is uitgerust met een LED-ring, waardoor u extra bij kunt lichten. Dit zorgt voor extra zichtbaarheid. De camera neemt op in 30 beelden per seconde, wat betekent dat uw beelden zeer vloeiend worden weergegeven en opgeslagen.

Direct offerte

Koppelen met alarmsysteem en camerasysteem

De slimme deurbelcamera heeft een strak design en is compact. Ook is de kwaliteit erg hoogstaand. De stijlvolle deurbel is van alle gemakken voorzien en is naar wens in te stellen. Zo kunt u ervoor kiezen om de bel via uw telefoon af te laten gaan. De deurbel kan gekoppeld worden met het alarmsysteem en camerasysteem. Daarnaast wordt de deurbel professioneel geïnstalleerd, zodat u hem snel in gebruik kunt nemen. U kunt direct gebruikmaken van de gratis app die veel mogelijkheden biedt.

Direct offerte

Bekijken via de app

Wereldwijd kunt u meekijken via de app wie er voor uw deur staat. Zo kunt u via uw telefoon het intercomsysteem van de deurbel bedienen, waardoor u kunt praten met uw bezoeker. U kunt dus tijdens uw vakantie pakketbezorgers of andere bezoekers te woord staan. Ook dan kunt u gewoon op afstand gebruik blijven maken van de camera en het intercomsysteem. Dit geldt ook voor uw alarmsysteem of camerasysteem.

Direct offerte

Deurbel met camera inclusief installatie

De deurbel met camera van DirectVeilig.nl wordt gratis voor u geinstalleerd. Dit betekent dat u zich hier geen zorgen hoeft te maken. Onze installateur komt op elke locatie en op ieder gewenst moment. Voor meer informatie over onze deurbelcamera kunt u 1 van onze experts bereiken via 085 025 0087 of via info@directveilig.nl.

Direct offerte

Overzicht van tevreden klanten