Beveiligingsdiensten op maat

Plan een afspraak in voor gratis advies op locatie

Tijdelijke beveiliging op locatie

Met onze mobiele camera beveiliging zetten we bij u ter plekke snel en eenvoudig een goede beveiliging op. Dat doen we bijvoorbeeld tijdens een grote verbouwing of andere tijdelijke werkzaamheden, zodat uw locatie ook in bijzondere omstandigheden optimaal beveiligd is.

Toegangscontrole

Voor optimale beveiliging van uw privé- of bedrijfsterrein plaatsen wij camera’s met kentekenregistratie. Het camerasysteem staat garant voor haarscherpe beelden en bewaart alle kentekens gedurende een door u bepaalde periode.

Beveiliging openbaar vervoer

Onze beveiliging voor het openbaar vervoer voorkomt een hoop leed en schade. Onze camerasystemen hebben niet alleen een preventieve functie, maar zorgen ook voor bewijsstukken zoals bij een voorval met agressie of schade.

Parkeergarage beveiligen

Wilt u een grote parkeergarage laten bouwen of een bestaande parkeergarage beveiligen? Onze professionele camera's zijn bij uitstek geschikt voor het beveiliging van grote parkeergarages en bieden betrouwbare kentekenregistratie.

Klasse 4 alarmsysteem voor uw bedrijf

Bewaart u in uw bedrijfs- of winkelvestiging dure goederen zoals auto's of juwelen? Dan vraagt de verzekering u in verband met de inboedelwaarde waarschijnlijk om een alarmsysteem dat voldoet aan VRKI Risico Klasse 4. De hoogwaardige alarmsystemen van DirectVeilig.nl voldoen aan de strengste verzekeringseisen en garanderen een optimale beveiliging.

VvE's en woningcorporaties

Directveilig.nl werkt nauw samen met Verenigingen van Eigenaars (VvE's) en woningcorporaties. Onze nette installateurs communiceren prettig met bewoners en verzorgen onder meer alarmsystemen, camerasystemen, onderhoud en service.