Direct een hekwerk offerte ontvangen

U krijgt direct kosteloos advies op maat over uw situatie

  • Wij zijn een door Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf
  • Een adviseur op locatie? Dat is mogelijk! Onze adviseurs zijn actief door heel de Benelux
  • U kunt ons 24/7 bereiken via de chat of telefoon

Direct advies en een offerte binnen 15 minuten!Waarom een hekwerk offerte aanvragen?

De keuze in hekwerk is breed waardoor er voor iedere situatie een passende oplossing is. Door het aanvragen van een hekwerk offerte krijgt u een duidelijk beeld van de totale kosten voor het plaatsen van het hekwerk die u graag wenst.

Het hekwerk wordt door de monteurs van DirectVeilig.nl geplaatst, deze kosten ziet u ook terug in de offerte. Het fijne van de offerte is dat u goed kan herleiden waar de kosten op gebaseerd zijn. Doordat u het goed kan herleiden kunt u het ook vergelijken met andere aanbieders.

Welk hekwerk past het best bij mijn situatie?

Per woning, bedrijf of overheidsinstelling verschilt dit. Daarnaast is het erg belangrijk om het budget voor het hekwerk duidelijk in kaart te krijgen zodat onze adviseurs u kunnen helpen met het maken van een juiste keuze.

Voor zowel tijdelijk hekwerk als permanent hekwerk bieden wij voldoende opties waarmee uw terrein beveiligd is. Ook is het mogelijk om er extra beveiliging op toe te passen, denk aan overklim beveiliging of elektronische beveiliging.

Waarop letten bij de aanvraag van een hekwerk offerte?

Omdat het ook tot de beveiliging van uw terrein behoort adviseren wij altijd te controleren of de partij waarmee u zaken wil doen een net bedrijf is. Het is ook een investering die u zeker niet dagelijks doet waardoor u na het plaatsen er ook geen omkijken naar wilt hebben. Hierdoor adviseren wij ook altijd om u niet bloot te stellen op de prijs maar meer op de kwaliteit van het hekwerk en het bedrijf die dit voor u gaat plaatsen.

DirectVeilig.nl is een door Ministerie van Justitie en Veiligheid erkend bedrijf en werkt conform de BORG richtlijnen. U weet bij ons zeker dat de monteurs die het hekwerk voor u plaatsen allen een VOG beschikken en een vertrouwenspersoon zijn voor Justitie.

Hekwerk offerte aanvragen: hoe snel geplaatst?

Dankzij het snel oppakken van de offerte aanvragen en ons grote team kunnen wij snel een offerte voor u uitbrengen. U krijgt altijd binnen 24 uur reactie op uw offerte aanvraag. Tijdelijk hekwerk kan zelfs binnen 24 uur geleverd worden!

In complexe situaties waar een adviseur nodig is op locatie om een passende offerte uit te brengen plannen wij die voor u in. De adviseur zal met u doornemen wat uw wensen zijn en eventueel de eisen van de verzekering. Het inplannen van een adviseur is geheel kosteloos en vrijblijvend.