header_img

Hekwerkbeveiliging voor ieder type terrein

Tijdelijke en permanente omheiningsoplossingen om uw terrein te beveiligen

Hekwerk is de perfecte manier om privéterreinen, bedrijfsterreinen en sportterreinen te omheinen tegen ongenodigde gasten

Wij leveren terreinbeveiliging inclusief volledige installatie

Tijdelijk hekwerk

Voor overheidsinstanties en bedrijven leveren wij tijdelijk hekwerk. In overleg leveren wij ook beveiligers of een bewakingsdienst voor alarmopvolging en structurele controle.

Lees meer

Hekwerk beveiliging

Professionele hekwerk beveiliging zodat u gedekt bent voor de verzekering. Wij leveren hekwerk beveiliging die ook direct te koppelen is met het alarmsysteem en de alarmcentrale.

Lees meer

Via de app bedienen

Uw toegangspoort bedienen zodat u op een afstand kunt bepalen of u de poort opent. Dit is ook mogelijk via de smartphone app waardoor u niet op de locatie aanwezig hoeft te zijn.

Lees meer

Adviseur op locatie

Wij plannen beveiligingsadviseurs in om uw terrein het beste te beveiligen. De adviseur zal met uw wensen meedenken en u de beste beveiligingsoplossing bieden.

Lees meer

Hekwerk om uw terrein te beveiligen

Om een terrein goed te beveiligen plaatsen wij hekwerken om het gebied te beschermen. Er zijn verschillende soorten hekwerken die wij toepassen voor de beveiliging namelijk gaashekwerk, rolhek, spijlenhekwerk, spierhekwerk, dubbelstaafmat hekwerk en balustrade. Voor iedere situatie kunnen wij uw hekwerk realiseren.

Direct offerte Advies

Tijdelijke hekwerk nodig?

Bij festivals en evenementen word er vaak tijdelijk hekwerk toegepast om eigendommen te beveiligen. Welk hekwerk er nodig is voor uw situatie wordt altijd in overleg besproken. Bij hoge waarde van apperatuur of producten word ook vaak een beveiliger of mobiele-surveillance ingezet.

Direct offerte Advies

De beveiliging van het hekwerk

Bij veel terreinen die gebruik maken van een hekwerk om ongenodigde gasten tegen te houden wordt ook hekwerkbeveiliging toegepast. Het is altijd fijn als u hekwerkbeveiliging toepast om te controleren wanneer er iemand over het hek klimt. Dit doen wij door een draadsensor toe te passen. Het is ook mogelijk om het hekwerk te voorzien van schrikdraadbeveiliging. Er komt een flinke spanning op het hekwerk waardoor het niet een pretje is om een poging te wagen.

Direct offerte Advies

Welke schuifpoorten zijn er?

DirectVeilig.nl levert verschillende type schuifpoorten; aluette, plug & play, aluminium, railpoort, draaipoort, elektrisch- en handmatige schuifpoorten. DirectVeilig.nl kan de schuifpoorten combineneren met het alarmsysteem en/of intercom. Voor iedere situatie is er een gepaste oplossing. Alle schuifpoorten die wij leveren voldoen aan de Europese veiligheidsnorm NEN EN 13241:2016.

Direct offerte Advies

Welke opties voor toegangscontrole zijn er?

Toegangsbeheer kan op verschillende manieren worden toegepast. Of het nu om kenteken herkenning, tourniquets of slagbomen gaat, DirectVeilig.nl biedt de gepaste oplossing voor uw situatie. Zo wordt er altijd gekeken naar de behoefte en de wensen van de klant. Op de pagina toegangscontrole treft u meer informatie over toegangsbeheer.

Direct offerte Advies

Verschillende soorten overklimbeveiliging

Bij beveiliging middels een hekwerk, poort of schutting kan overklimbeveiliging worden toegepast. De punten van de overklimbeveiliging, ook wel puntenkam en anti klimstrip genoemd, maken het lastiger voor een inbreker. De overklimbeveiliging zijn er in verschillende soorten en maten die bij ieder hekwerk, poort of schutting past.

Direct offerte Advies

Hekwerk koppelen met alarmsysteem

Het is mogelijk om het hekwerk, poorten te koppelen met het alarmsysteem. Hierdoor weet u zeker dat uw terrein goed beveiligd is en met een mobiele-surveillance weet u in ieder geval zeker dat de opvolging snel gerealiseerd wordt. Toegangspoorten kunnen wij voorzien van een camerasysteem en een intercom.

Direct offerte Advies

Advies op locatie

Bent u ook opzoek naar een gepaste oplossing voor uw situatie. Heeft u wellicht ook eisen vanuit uw verzekering betreft de beveiliging? Onze adviseurs komen bij u op locatie om de perfecte oplossing te bieden.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Tokfood international

In het begin was ik sceptisch, want ik had negatieve ervaringen met mijn oude alarmsysteem. De adviseur van DirectVeilig.nl wist mij echter te overtuigen met zijn enthousiasme en vakmanschap. Bij installatie is alles haarfijn geregeld en mijn zaak is nu perfect beveiligd. Ik beveel DirectVeilig.nl dan ook van harte aan bij derden!

Magnolia

Wij zijn overgestapt van een ander beveiligingsbedrijf naar DirectVeilig.nl. Dat hadden we veel eerder moeten doen! We krijgen geen valse alarmmeldingen meer en alles is makkelijk te bedienen via mijn iPhone. Ook weten we nu wat we betalen en hebben we geen extra kosten meer. Kortom: wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en service.

Heerbaart Jongman BV

Vanwege onze meerdere vestigingen hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Al onze vestigingen zijn nu met elkaar gekoppeld en het alarmsysteem is vanuit één app eenvoudig te bedienen. We zijn erg blij met de snelle installatie en willen nu al niets anders meer!

Overzicht van tevreden klanten