Wat is een anti inbraakstrip

Een anti inbraakstrip, ook wel veiligheidstrips genoemd, zijn 2 metalen of aluminium strips die ervoor zorgen dat er geen sluitnaad is bij het sluiten van uw deur of kozijn. Er wordt 1 strip op het kozijn gemonteerd en 1 op uw deur of raam. Wanneer uw deur of raam dicht is heeft deze geen naad meer waardoor een inbreker niet kan flipperen of eventueel met een koevoet uw pand open breken.

 • Autobedrijf inbraakbeveiliging installatie
Alarmsysteem adviseur

Welke anti inbraakstrip moet ik toepassen?

Er zijn verschillende modellen anti inbraak strips leverbaar, voor iedere deur/raam is er wel een oplossing. Hierbij houden wij rekening met de draairichting en de terug ligging van de deur/raam of het kozijn. DirectVeilig.nl controleert altijd welke type er nodig is voor uw deur- en raamsluitingen.

Aanbevolen door de politie

De anti inbraakstrip die DirectVeilig.nl toepast zijn allen SKG gekeurd en voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Het plaatsen van een gekeurde anti inbraakstrip voldoet aan een minimale eis. Dit geldt ook voor sloten die wij leveren.

Autobedrijf inbraaksysteem installatie directveilig

Voordelen van een anti inbraakstrip

Er zijn veel voordelen met een anti inbraakstrip. Het voorkomt dat uw deuren en ramen worden open gebroken. De werking is ook erg preventief, een inbreker die ziet dat uw pand is voorzien van juist gemonteerde anti inbraak strips slaan uw pand eerder over. De schade bij een inbraak kan hoog oplopen als u een kozijn of deur moet herstellen of vervangen.

Directveilig auto onderweg

Monteren van anti inbraakstrip

Bij het monteren van de anti inbraakstrip is het belangrijk dat dit juist gedaan word. Wanneer dit niet juist gedaan word kan deze evengoed gemakkelijk te forceren zijn. De monteurs van DirectVeilig.nl zijn vakkundig op het gebied van anti inbraak en zullen de anti inbraak strips vakkundig plaatsen zodat uw deuren en ramen niet meer geforceerd kunnen worden.

Wilt u ook uw woning of bedrijf goed beveiligd hebben? Perfect geregeld met gekeurde producten en door erkende monteurs geïnstalleerd? DirectVeilig.nl staat voor kwaliteit en helpt u zodat u ontzorgd word voor de beveiliging. Naast de anti inbraak strips kunnen wij uw pand beveiligen met een alarmsysteem, sloten en eventueel een camerasysteem.

camerabeveiliging levering

Ik heb anti inbraak strips, ben ik nu beveiligd?

Het is niet handig wanneer uw deuren en ramen beveiligd zijn met een anti inbraakstrip maar u heeft er een enkel glas in zitten of uw sloten zijn niet gekeurd. Voor het beveiligen van uw ramen biedt DirectVeilig.nl gekeurde raambeveiliging. Sloten die wij leveren zijn ten alle tijde SKG gekeurde sloten.

Directveilig certificering

Maatwerk camerasysteem voor elke situatie

 • icon mensen

  780879 Aantal misdrijven afgelopen jaar

 • Group 176

  24344 Aantal inbraken afgelopen jaar

 • Icon inbraak

  7823 Aantal overvallen afgelopen jaar

 • icon mensen

  486245 Geregistreerde overlast afgelopen jaar

Anti inbraak systeem met BORG certificaat

Het kan voorkomen dat er vanuit de verzekering eisen worden gesteld aan uw inbraaksystemen. Het systeem van DirectVeilig.nl is standaard al uitgerust met de VRKI-klasse 2 certificering. Stelt uw verzekering een nog hogere eis zoals risicoklasse 3 of risicoklasse 4? Ook dat is mogelijk bij ons. Geef dit aan in uw offerteaanvraag. Bij een eis van een BORG-certificaat vanuit de verzekering plannen wij altijd een beveiligingsadviseur in.

Adviesgesprek camera beveiliging
Directveilig adviesgesprek op kantoor

Ook bekend Nederland kiest voor Directveilig.nl

Michael Van Der Plas 1 Aspect Ratio 16 9

Reality ster Michael van der Plas

Bekijk video
Gtst Acteur Everon Jackson Hooi Aspect Ratio 16 9

GTST acteur Everon Jackson Hooi

Bekijk video
Profvoetballer Sam Larsson Aspect Ratio 16 9

Profvoetballer Sam Larsson

Bekijk video
Directveilig 138 Scaled Aspect Ratio 16 9

Het Nederlandsche Inkoopkantoor

Bekijk video

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 367 reviews

Wat zeggen anderen over Directveilig.nl?

Bij ons draait alles om klanttevredenheid, en we zijn trots op de feedback die we ontvangen. Lees verder om te ontdekken wat anderen te zeggen hebben over hun interactie met ons bedrijf en onze producten.

Lees alle reviews
Mateusz Nowak
Mateusz Nowak
14:38 05 Apr 24
Direct Veilig is een zeer goed bedrijf richting hun klanten.De dienstverlening en klantvriendelijkheid staan ​​op een zeer hoog niveau.Met hen samenwerken is puur plezier.
Ineke Jans
Ineke Jans
11:17 01 Feb 24
Jan Jans
Jan Jans
11:13 01 Feb 24
Jolanda Kruizinga
Jolanda Kruizinga
12:32 25 Jan 24
Klasse 2 alarmsysteem
Inge Vakkers-Lijnkamp
Inge Vakkers-Lijnkamp
15:00 23 Jan 24
Ben tevreden over de service. Ik had een BORG certificaat klasse 4 nodig voor de verzekering. Naderhand ook mijn BORG-B Certificaat ontvangen, deze werd ook gevraagd door mijn verzekering
Doreen Driessen
Doreen Driessen
12:02 16 Jan 24
marcel van loosbroek
marcel van loosbroek
11:47 16 Jan 24
Marcel Wouterse
Marcel Wouterse
10:37 16 Jan 24
Top geregeld
Marell Koopman
Marell Koopman
22:34 25 Nov 23
niels Geers
niels Geers
22:31 25 Nov 23
Adam Cohen
Adam Cohen
14:48 24 Nov 23
BSO Miracle Kids
BSO Miracle Kids
11:06 25 Oct 23
Edwin Fernim
Edwin Fernim
10:12 17 Oct 23
E U
E U
13:55 16 Oct 23
Ik had een borg certificaat nodig voor de verzekering. Hierdoor ben ik bij directveilig uitgekomen. Heb na de installatie het certificaat mogen ontvangen. Top geregeld.
Jan Van Der Horst
Jan Van Der Horst
11:48 16 Oct 23
naamloos idk
naamloos idk
11:48 26 Sep 23
Hele goede klant service! Hebben al mijn vragen duidelijk gemaakt en hebben me goed geholpen bij een schoolopdracht
Arthur Admiraal
Arthur Admiraal
14:50 06 Sep 23
Goed bedrijf installeren deed de monteur erg goed en dacht goed mee met oplossingen
R Nyari
R Nyari
12:54 06 Sep 23
Jan Witteveen
Jan Witteveen
12:11 06 Sep 23
Nette heren die ons goed geholpen hebben, bij deze ook de complimenten voor het bedrijf zelf.Snelle en overzichtelijke offerte en goed meedenkende account manager
Remco Van der velde
Remco Van der velde
22:29 01 Sep 23
Zeker een aanrader!
Frank Ronkes
Frank Ronkes
22:25 01 Sep 23
Goede service!Team weet van aanpakken.Zeer tevreden!Zeker een aanrader!
Babette Reinink
Babette Reinink
18:57 25 Aug 23
Heel erg blij met Haico, erg fijne service. Zal hier vaker naar toe gaan! Bedankt.
Amber Exterkate
Amber Exterkate
10:30 18 Aug 23
Een echte aanrader als het gaat om beveiligingssystemen. Goede service en vriendelijk personeel. Denken met je mee in oplossingen en kijken wat er nodig is.
GERALD SCHUURMAN
GERALD SCHUURMAN
19:02 13 Aug 23
Goeie voorlichting gehad van Haico..... misschien toch maar een keer laten monteren die Rolls Royce beveiligingscameras.Top 👌🏼👍🏼
fred elburg
fred elburg
13:14 07 Jul 23
Vanuit de verzekering hadden we een risico klasse 4 alarmsysteem nodig met BORG certificaat. Bij directveilig heb ik een offerte opgevraagd, nadat ik akkoord ben gegaan hebben zij snel kunnen leveren. Netjes geregeld. Mijn... verzekering ging ook akkoord met het BORG certificaat, dus nu ben ik ook gedektlees verder
Antoinette Knobben
Antoinette Knobben
12:51 01 Apr 23
Zeer tevreden over het camerasysteem en alarmsysteem. Hoogwaardige kwaliteit, mooie installatie en nette monteurs
Bas Van Kuijk
Bas Van Kuijk
08:22 02 Feb 23
Vorige week een alarmsysteem aangeschaft, eerst kwam de adviseur langs die overigens heel netjes was en een week later werd het alarmsysteem geïnstalleerd. Een aantal dagen later een borg certificaat ontvangen voor de... verzekering, dus al met al zeer tevreden over dit bedrijf.lees verder
Stefanie Bleumink
Stefanie Bleumink
13:05 25 Jan 23
Super goed geholpen met 3 camera’s en een alarm systeem. Met ook een meewerkende gedachten voor de dieren.Vriendelijk personeel en je word ook meteen geholpen als er vragen zijn.
Jeroen hzw
Jeroen hzw
07:58 13 May 22
Let goed op wat voor inbraakalarm je hebt mensen...Ik had al een paar jaar een ander inbraakalarm op de zaak waarvan ik dacht dat het wel goed zat. Totdat er een keer is ingebroken bij ons een aantal maanden terug. Er... valt vrij weinig te halen hier, maar volgens de verzekering "voldeed het systeem niet aan de eisen"... inbraak schade niet vergoed gekregen...Niet heel lang daarna contact gehad met direct veilig om eens kennis te maken, adviseur langs gehad, samen gekeken wat er nodig was bij ons om de zaak goed te beveiligen. Ik had er wel een redelijk goed gevoel bij, uiteindelijk de knoop door gehakt en toch gedaan.Monteur van direct veilig heeft alles geïnstalleerd met een korte uitleg achteraf. Ik heb nu bewijs erbij dat alles voldoet aan de eisen en certificaten zodat de verzekering er niet meer onderuit kan als er wat gebeurt.Al met al goed gevoel bij deze partij.lees verder
Meer beoordelingen
js_loader
Inbraakbeveiliging installeren

Advies voor uw woning of bedrijf

Omdat niet ieder pand gelijk is aan elkaar plannen wij adviseurs in die op locatie een beveiligingsoplossing bieden voor uw situatie. De beveiligingsadviseurs van DirectVeilig.nl denken met de klant mee en bieden een totaal oplossing aan. Door de installatie van de erkende monteurs weet u zeker dat de anti inbraak strips goed gemonteerd worden.

Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan voor inbraak beveiliging, u krijgt van ons een vrijblijvend advies op maat over uw situatie. Wij zijn een erkend en gecertificeerd beveiligingsbedrijf. Zoals beschreven is het mogelijk om een adviseur op locatie te laten komen, we zijn actief in de hele Benelux. Nog sneller contact, u kunt ons ook 24/7 bereiken via de chat of telefoon.

Hier een greep uit onze tevreden klanten