header_img

Intercomsysteem compleet geregeld

Voor zowel woningen, appartementen als zakelijk gebruik

Altijd kunnen zien wie er aanbelt dankzij een professioneel intercom systeem

Intercom systemen met full HD+ beeld en brede kijkhoek zodat u precies ziet wie er aanbelt

Wereldwijd toegang

Wereldwijd kunt u controleren wie er voor uw woning, pand of poort staat. U krijgt een melding via de app als er iemand aanbelt.

Lees meer

Nachtzicht

De intercomsystemen met camera hebben perfect nachtzicht. Dankzij de infrarood die aanspringt kunt u ook wanneer het donker is de personen goed herkennen.

Lees meer

Maatwerk

Bij verschillende wensen van verschillende belanghebbenden kan DirectVeilig.nl intercomsystemen leveren op maat. Zodat het intercomsysteem naar ieder wens voldoet.

Lees meer

Toegangspoort

DirectVeilig.nl levert intercomsystemen die op een toegangspoort geplaatst kunnen worden. Voor zowel bedrijven als particulieren kunt u op een afstand beheren wie u toegang geeft.

Lees meer

Voordelen van een intercom systeem

Met een intercom systeem houdt u ongenodigde eenvoudig buiten. Een persoon die voor de deur staat die u niet kent en bij wie u bedenkingen heeft? Het is eenvoudig om dan er toch voor te kiezen om de deur niet te openen. Met een intercom systeem heeft u de touwtjes in handen. Wij realiseren ook de elektrische deur opener voor de intercom waardoor u met 1 druk op de knop toegang geeft aan uw gasten.

Direct offerte Advies

Intercom met camera

Een intercom systeem met camera is erg fijn zodat u kunt zien wie er voor uw deur of poort staat. U kunt live communiceren met de personen en kunt zo op afstand bepalen of u toegang geeft of niet. Daarnaast is het ook mogelijk om de intercom via de smartphone app te bedienen. Hierdoor krijgt u ook een melding hiervan wanneer u niet aanwezig bent. Voor particulieren hebben wij hiervoor een deurbel camera.

Direct offerte Advies

Intercom systeem met audio

Wilt u liever geen camera in uw intercom systeem maar wel kunnen communiceren wie er bij uw deur of poort staat, dan is een intercom met audio de oplossing voor u. Ook met een audio intercom kunt u eenvoudig op een afstand de touwtjes in handen houden. Zo bepaalt u zelf wie u toegang geeft en wie niet.

Direct offerte Advies

Vereniging van Eigenaren VvE

Bent u als vereniging van eigenaren ook op zoek naar een professioneel bedrijf voor het plaatsen of vervangen van intercom systemen? Ook wanneer er verschillende wensen zijn van de bewoners kan DirectVeilig.nl met u meedenken om de situatie te realiseren zodat de wensen van iedere bewoner vervuld word. Zo kan de bewoner zelf kiezen voor enkel audio, video of beiden. Maak een afspraak met een adviseur om bij u op locatie de wensen te bespreken.

Direct offerte Advies

Vervangen huidig intercom systeem

Is uw intercom veroudert en wilt u een nieuw intercom systeem nodig? Dat is zeker mogelijk, onze adviseur bespreekt met u wat uw wensen zijn. De adviseur zal meedenken voor een goede en duurzame oplossing. Zo heeft u er over een lange duur nog steeds plezier van.

Direct offerte Advies

Uitbreiden van uw huidige intercom?

Heeft u uitbouw en wenst u ook de intercom via nieuwe locaties te kunnen benaderen? Dat is mogelijk, wij realiseren de complete uitbreiding ook op bestaande intercom systemen. Daarnaast is het ook mogelijk om eventueel de oude intercom systemen te vernieuwen indien gewenst. Denk hierbij aan van audio intercom naar video en audio intercom.

Direct offerte Advies

Verschillende wensen bij een appartementen complex

Loopt u er tegen aan dat u er niet uitkomt met de VvE om met de eigenaren een keuze te maken omdat de wensen erg verschillen? Dat geeft niet, er zijn namelijk verschillende opties mogelijk. Zo kan de ene woning voorzien worden met een compleet intercom systeem met video en audio, de ander met enkel audio en de ander zonder intercom maar alleen een elektrische deuropener. Voor ieder wat wil leveren wij intercom systemen.

Direct offerte Advies

Intercom systeem op een poort

Een poort die een flinke afstand heeft van uw pand voorzien van een intercom systeem die u vanuit uw pand bedient is voor ons dagelijkse taak. De poort aansturen via het intercom systeem vanuit uw pand of zelfs via de smartphone app? Ook wanneer er geen verbinding is tussen uw poort en pand. De adviseur bespreekt uw wensen op locatie en de monteur realiseert de oplevering en het programmeren van de intercom. U hoeft dan enkel het intercom systeem te gebruiken.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Tokfood international

In het begin was ik sceptisch, want ik had negatieve ervaringen met mijn oude alarmsysteem. De adviseur van DirectVeilig.nl wist mij echter te overtuigen met zijn enthousiasme en vakmanschap. Bij installatie is alles haarfijn geregeld en mijn zaak is nu perfect beveiligd. Ik beveel DirectVeilig.nl dan ook van harte aan bij derden!

Magnolia

Wij zijn overgestapt van een ander beveiligingsbedrijf naar DirectVeilig.nl. Dat hadden we veel eerder moeten doen! We krijgen geen valse alarmmeldingen meer en alles is makkelijk te bedienen via mijn iPhone. Ook weten we nu wat we betalen en hebben we geen extra kosten meer. Kortom: wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en service.

Heerbaart Jongman BV

Vanwege onze meerdere vestigingen hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Al onze vestigingen zijn nu met elkaar gekoppeld en het alarmsysteem is vanuit één app eenvoudig te bedienen. We zijn erg blij met de snelle installatie en willen nu al niets anders meer!

Overzicht van tevreden klanten