Direct een offerte voor een kluis ontvangen

U krijgt direct kosteloos advies op maat over uw situatie

  • Wij zijn een door Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf
  • Een adviseur op locatie? Dat is mogelijk! Onze adviseurs zijn actief door heel de Benelux
  • U kunt ons 24/7 bereiken via de chat of telefoon

Direct advies en een offerte binnen 15 minuten!Waarom een kluis offerte aanvragen?

U wilt een kluis hebben en wilt uw belangrijke documenten, data of sieraden gewaarborgd hebben. Omdat er tal van kluizen beschikbaar zijn is het altijd verstandig om te controleren of u de juiste kluis hebt voor uw situatie. De kluizen die door DirectVeilig.nl worden geleverd worden volledig geplaatst en verankerd. Dankzij een offerte van de kluis kunt u exact zien wat de kosten zijn van het plaatsen.

deze tekst moet nog komen

Welke kluis heb ik nodig?

Er zijn tal van opties mogelijk bij het maken van een keuze voor een inbraak kluis of een brandwerende kast. Zo kunt u denken aan de oplossing om de kluis te verankeren aan een wand of vloer. Of het nu gaat om een inbouw of opbouw, beide opties zijn mogelijk. Bij een brandwerende kast kunt u denken aan een deurkast of ladekast die eventueel ook verankert kan worden.

deze tekst moet nog komen

Waarop letten bij de aanvraag van een kluis offerte?

Het meest belangrijke aandachtspunt bij het toepassen van een kluis is de waarde inhoud. Dit bepaald welke grade kluis of brandwerende kast er geplaatst moet worden. De verzekeraar geeft aan wat de contante waarde is voor de kluisnormering. Controleer ten alle tijden of de juiste grade wordt toegepast zodat u ook gedekt bent voor de verzekering.

Daarnaast is het ook erg belangrijk om te controleren door wie u de kluis of brandkast laat plaatsen. U wilt natuurlijk niet hebben dat inbrekers precies weten waar zij moeten zijn om uw kluis mee te nemen of open te breken. Het is daarom verstandig om te controleren of het bedrijf wel erkend is door het Ministerie van Justitie en Veiligheid en BORG gecertificeerd.

Kluis offerte aanvragen: hoe snel een reactie?

Vraag een offerte aan voor een inbraak werende kluis of brandwerende kast en u heeft binnen 24 uur reactie. Bij akkoord kan de installatie al snel gerealiseerd worden. Dit kan zelfs binnen 24 uur!

De offerte is inclusief volledige plaatsing door onze BORG erkende monteurs. De offerte aanvraag is geheel kosteloos.