header_img

Kluis of brandkast voor woningen en bedrijven

Gecertificeerd en volledig voor u geïnstalleerd

Altijd uw belangrijke gegevens gewaarborgd in uw kluis of brandkast

Wij leveren gecertificeerde kluizen

Gecertificeerd

De kluizen en brandkasten die wij leveren zijn gecertificeerd en getest. Wij hanteren de richtlijnen van Vereniging van Geld- en Waardeberging.

Lees meer

Verankerd

U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw kluis word gestolen. Verankeren van een kluis behoort tot de mogelijkheden.

Lees meer

Combineren alarmsysteem

Voor het waarborgen van uw waardevolle spullen of belangrijke documenten is het mogelijk om dit te combineren met een alarmsysteem installatie. De kluizen en brandkasten die wij toepassen zijn ten alle tijden goedgekeurd door de verzekering.

Lees meer

Opleveringscertificaat

De kluizen en brandkasten worden ten alle tijden volledig opgeleverd met opleveringscertificaat. Deze zijn goedgekeurd door de verzekeringsmaatschappijen waardoor u geen gedoe heeft achteraf.

Lees meer

Gecertificeerde kluis of brandkast

U heeft een kluis of brandkast nodig, dan is het belangrijk om te weten welk model u moet toepassen. Bij een kluis is het namelijk erg belangrijk om een gecertificeerde kluis aan te schaffen die ook door de verzekering erkend word. DirectVeilig.nl hanteert de richtlijnen van de Vereniging van Geld- en Waardeberging VGW. Dit zodat u ook gedekt bent met de verzekering voor de inhoud van de kluis of brandkast.

Direct offerte Advies

Inbraak werende kluizen

Wij leveren enkel gecertificeerde kluizen conform de EN normering. Hierin zijn verschillende grade, klassen, die de hoogte van de inhoud van contant geld, belangrijke documenten en kostbaarheden met hoge financiële of zelfs emotionele waarde bepalen. Een combinatie van een kluis met een alarmsysteem is mogelijk.

Direct offerte Advies

Brand werende kluizen

Net zoals bij de inbraak werende kluizen geldt voor de brandwerende kluizen/kasten ook verschillende grade, klassen, deze bepalen hoe lang papier, usb en cd’s beschermt worden bij brand. Ook deze kluizen/kasten zijn gecertificeerd en getest. Bij brandwerende kluizen en kasten gelden andere EN nummers.

Direct offerte Advies

Afstortkluis voor uw bedrijf of winkel?

Een afstortkluis is de perfecte oplossing tegen een overval om de schade te beperken. Afstortkluizen kunnen op verschillende manieren worden toegepast. Voor iedere situatie is er een gepaste oplossing om de hoeveelheid contant geld te beperken.

Direct offerte Advies

Hoe weet je of een kluis gekeurd is?

Voor het gebruik van een Europees gecertificeerde kluis wordt altijd de EN 14450 of 1143-1 geadviseerd. Deze bieden de beste bescherming die door een onafhankelijk test laboratorium is vastgesteld.

Direct offerte Advies

Wat zijn de voordelen van een kluis in combinatie met een alarmsysteem?

Bij het plaatsen van een gecertificeerde kluis in een pand met een alarmsysteem is het zo dat de dekking van de inhoud waarde van de kluis verdubbeld word. De kluis moet dan onder bewegingsdetectie zijn en het alarmsysteem moet door een BORG erkend beveiligingsbedrijf geïnstalleerd zijn. DirectVeilig.nl zal u hierbij helpen en zorgen dat u een BORG certificaat krijgt na de installatie zodat u gedekt bent door de verzekering.

Direct offerte Advies

Sleutels veilig opbergen

Alle sleutels geordend in 1 sleutelkast zodat deze niet verloren raken. De sleutelkast kan op slot zodat de sleutels van de verschillende sloten niet gestolen kunnen worden. Bij gebruik van verschillende zalen of ruimtes is dit een goede oplossing zodat de beheerders niet meerdere sleutels hoeven te dragen.

Direct offerte Advies

Oplevercertificaat

Wij leveren de inbraak werende kluis en/of brandwerende kluis of kast volledig gebruik klaar af. U heeft geen omkijken naar de plaatsing en verankering. U krijgt vervolgens een opleveringscertificaat. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een gecertificeerde kluis en/of kast.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Tokfood international

In het begin was ik sceptisch, want ik had negatieve ervaringen met mijn oude alarmsysteem. De adviseur van DirectVeilig.nl wist mij echter te overtuigen met zijn enthousiasme en vakmanschap. Bij installatie is alles haarfijn geregeld en mijn zaak is nu perfect beveiligd. Ik beveel DirectVeilig.nl dan ook van harte aan bij derden!

Magnolia

Wij zijn overgestapt van een ander beveiligingsbedrijf naar DirectVeilig.nl. Dat hadden we veel eerder moeten doen! We krijgen geen valse alarmmeldingen meer en alles is makkelijk te bedienen via mijn iPhone. Ook weten we nu wat we betalen en hebben we geen extra kosten meer. Kortom: wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en service.

Heerbaart Jongman BV

Vanwege onze meerdere vestigingen hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Al onze vestigingen zijn nu met elkaar gekoppeld en het alarmsysteem is vanuit één app eenvoudig te bedienen. We zijn erg blij met de snelle installatie en willen nu al niets anders meer!

Overzicht van tevreden klanten