Koolmonoxidemelder red levens

De geurloze gas koolmonoxide kan dodelijk zijn en wordt onderschat

Altijd veilig en goed verzekerd door een professionele alarminstallatie

Wij leveren de hoogste kwaliteit alarmsystemen en voorzien u ook in het onderhoud en service

Draadloos of bekabeld

Dankzij de nieuwste technologie werkt ons alarmsysteem draadloos tot wel 2 kilometer afstand. Dit garandeert u van een professionele installatie in uw winkel of bedrijfspand. Uiteraard kan het ook bekabeld.

Lees meer

Advies op locatie

Heeft u behoefte aan professioneel advies door een van onze beveiligingsadviseurs? Dat is mogelijk, wij komen namelijk vrijblijvend bij u op locatie voor een uitgebreide analyse zodat uw bedrijf of woning goed beveiligd kan worden.

Lees meer

Ook bedienen met app

Naast het in en uitschakelen via het codebedienpaneel kunt u ook het alarm bedienen doormiddel van onze handige app. Ook kunt u hier eenvoudig andere opties instellen zoals in- en uitlooptijd en nog veel meer.

Lees meer

Volledig geïnstalleerd

Besteld u bij ons een alarmsysteem dan word deze ook vakkundig geïnstalleerd door onze eigen borg erkende installateurs. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goed werkend alarmsysteem.

Lees meer

Wat is koolmonoxide en waarom is het gevaarlijk?

Koolmonoxide is een gas die ontstaat wanneer aardgas niet volledig brand. De gas wordt flink onderschat door veel personen. U kunt de gas namelijk niet ruiken of zien. Hierdoor draagt koolmonoxidevergiftiging de naam “sluipmoordenaar”. Jaarlijks overlijden er vele mensen aan koolmonoxidevergiftiging.

Direct offerte Advies

Hoe herken ik koolmonoxidevergiftiging?

Bij een koolmonoxidevergiftiging voelt u zichzelf grieperig, slaperig en in sommige gevallen ook verward. Als u te veel inademt kunt u bewusteloos raken en zelfs overlijden. Indien u het gevoel heeft dat er koolmonoxide aanwezig is in uw pand kunt u het beste direct alle ramen en deuren open zodat het kan doorluchten. De aanwezigen op de hoogte stellen, het pand verlaten en direct de hulpdiensten bellen.

Direct offerte Advies

Waar plaats ik de koolmonoxidemelder?

De koolmonoxidemelder moet op een goede positie geplaatst worden. Deze moet ten alle tijden tussen 1 en 3 meter van de koolmonoxide bron af staan. Altijd minimaal 30 cm van de wanden af en niet naast ramen, deuren of andere lucht circuleerwegen. Probeer de rookmelder op ademhoogte te plaatsen in ruimtes waar u vaker aanwezig bent.

Direct offerte Advies

Tips om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen

Een gekeurde koolmonoxidemelders is de eerste stap die wij adviseren altijd toe te passen. Wanneer uw pand voldoende ventileert zorgt dit voor een betere doorstroom van koolmonoxide. Voer jaarlijks onderhoud aan de gastoestellen en indien u een schoorsteen heeft, laat deze jaarlijks schoonmaken.

Direct offerte Advies

Is een combimelder ook goed genoeg?

Jazeker! Mits deze goed geplaatst wordt. Bij een combimelder geldt dezelfde positie als die van de koolmonoxidemelder. De combimelder kan gebruikt worden in ruimtes waar het gastoestel zich bevind.

Direct offerte Advies

Slimme koolmonoxidemelder verbonden met alarm

DirectVeilig.nl past enkel gekeurde en slimme koolmonoxidemelders toe die ook gekoppeld kunnen worden met het alarmsysteem. Of u wel of niet aanwezig bent in uw pand, dankzij de koppeling kan het alarmsysteem u op de hoogte stellen wanneer er te veel koolmonoxide aanwezig is. Dankzij snelle opvolging van de alarmcentrale kunnen hierdoor levens gered worden.

Direct offerte Advies

Rookmelder

Net zoals een koolmonoxidemelder levert DirectVeilig.nl ook slimme rookmelders die gekoppeld kunnen worden met het alarmsysteem. Voor het plaatsen van koolmonoxidemelders kunnen wij ook direct de brandbeveiliging voor u doornemen en u hierbij ondersteunen.

Direct offerte Advies

Hoe onderhoud ik een koolmonoxidemelder?

Voor het goed functioneren van een koolmonoxidemelder moet deze ook onderhouden worden. Test de koolmonoxidemelder regelmatig om te controleren of deze geen foutmelding geeft. Vervang jaarlijks de batterijen. Vervang een koolmonoxidemelder als deze zijn levensduur heeft gehad. DirectVeilig.nl voert ook jaarlijks onderhoud uit op koolmonoxidemelders, zodat u er zeker van bent dat de melder altijd functioneert.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Tokfood international

In het begin was ik sceptisch, want ik had negatieve ervaringen met mijn oude alarmsysteem. De adviseur van DirectVeilig.nl wist mij echter te overtuigen met zijn enthousiasme en vakmanschap. Bij installatie is alles haarfijn geregeld en mijn zaak is nu perfect beveiligd. Ik beveel DirectVeilig.nl dan ook van harte aan bij derden!

Magnolia

Wij zijn overgestapt van een ander beveiligingsbedrijf naar DirectVeilig.nl. Dat hadden we veel eerder moeten doen! We krijgen geen valse alarmmeldingen meer en alles is makkelijk te bedienen via mijn iPhone. Ook weten we nu wat we betalen en hebben we geen extra kosten meer. Kortom: wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en service.

Heerbaart Jongman BV

Vanwege onze meerdere vestigingen hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Al onze vestigingen zijn nu met elkaar gekoppeld en het alarmsysteem is vanuit één app eenvoudig te bedienen. We zijn erg blij met de snelle installatie en willen nu al niets anders meer!

Overzicht van tevreden klanten