Mistgenerator het inbraak onvriendelijke apparaat

Binnen een paar seconden kan de inbreker geen hand voor ogen zien

Altijd veilig en goed verzekerd door een professionele alarminstallatie

Wij leveren de hoogste kwaliteit alarmsystemen en voorzien u ook in het onderhoud en service

Draadloos of bekabeld

Dankzij de nieuwste technologie werkt ons alarmsysteem draadloos tot wel 2 kilometer afstand. Dit garandeert u van een professionele installatie in uw winkel of bedrijfspand. Uiteraard kan het ook bekabeld.

Lees meer

Advies op locatie

Heeft u behoefte aan professioneel advies door een van onze beveiligingsadviseurs? Dat is mogelijk, wij komen namelijk vrijblijvend bij u op locatie voor een uitgebreide analyse zodat uw bedrijf of woning goed beveiligd kan worden.

Lees meer

Ook bedienen met app

Naast het in en uitschakelen via het codebedienpaneel kunt u ook het alarm bedienen doormiddel van onze handige app. Ook kunt u hier eenvoudig andere opties instellen zoals in- en uitlooptijd en nog veel meer.

Lees meer

Volledig geïnstalleerd

Besteld u bij ons een alarmsysteem dan word deze ook vakkundig geïnstalleerd door onze eigen borg erkende installateurs. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goed werkend alarmsysteem.

Lees meer

Snel beveiligd

Voor de bescherming van uw woning of bedrijf is een mistgenerator een goede oplossing. Door de mist die gegenereerd wordt houdt dit de inbrekers tegen. De mistgenerator kan snel geïnstalleerd worden waardoor u verzekerd bent dat u beveiligd bent.

Direct offerte Advies

Koppeling met alarm

Het is mogelijk om de mistgenerator te koppelen met het alarmsysteem. Het alarmsysteem zal dan de mistgenerator aansturen om te gaan werken bij alarm. Hierdoor hoeft u zelf geen actie te ondernemen en weet u dat u goed beveiligd bent.

Direct offerte Advies

Overval

Ook is het mogelijk om de mistgenerator te bedienen met een overvalknop. Deze kan direct de mistgenerator aansturen om mist te genereren. Wanneer de mistgenerator verbonden is met het alarmsysteem wordt bij het gebruik van de overvalknop ook direct de politie ingeschakeld.

Direct offerte Advies

Eenvoudig gebruik

Het gebruik van een mistgenerator is zeer eenvoudig. Bij een koppeling van het alarmsysteem hoeft u niets te doen en stelt de monteur dit voor u in. Bij een overvalknop drukt u enkel op 1 knop, mooier kunnen we het niet maken wel makkelijker.

Direct offerte Advies

Geen beschadiging

De mistgenerator is niet schadelijk voor uw kostbaarheden. Als de mistgenerator af is gegaan hoeft u enkel de ruimte te luchten zodat u weer aan het werk kan. Er worden geen sporen achtergelaten en u hoeft niet de schoonmaker te bellen. De mist verdwijnt vanzelf.

Direct offerte Advies

Gecertificeerde mistgenerator

Wij werken enkel met gecertificeerde mistgeneratoren met een EN 50131-8 norm. Zo bent u altijd verzekerd van een perfect werkende mistgenerator. Wanneer u de mistgenerator nodig heeft zal het apparaat u niet in de steek laten.

Direct offerte Advies

Adviseur op locatie

Voor het plaatsen van een mistgenerator plannen wij een adviseur in om met u te bepalen waar en welke mistgenerator te bepalen voor uw situatie. De adviseur kan op locatie ook direct de prijs bepalen voor uw situatie. Voor zowel het leveren, monteren en onderhouden van de mistgenerator.

Direct offerte Advies

Jaarlijks onderhoud

Wij adviseren de mistgenerator jaarlijks te onderhouden. Met een jaarlijks onderhoud abonnement van DirectVeilig.nl heeft u hier geen omkijken meer naar. Ieder jaar een vaste datum en tijdstip. Zo weet u dat het beveiligingssysteem altijd mist genereert als u die nodig heeft.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Tokfood international

In het begin was ik sceptisch, want ik had negatieve ervaringen met mijn oude alarmsysteem. De adviseur van DirectVeilig.nl wist mij echter te overtuigen met zijn enthousiasme en vakmanschap. Bij installatie is alles haarfijn geregeld en mijn zaak is nu perfect beveiligd. Ik beveel DirectVeilig.nl dan ook van harte aan bij derden!

Magnolia

Wij zijn overgestapt van een ander beveiligingsbedrijf naar DirectVeilig.nl. Dat hadden we veel eerder moeten doen! We krijgen geen valse alarmmeldingen meer en alles is makkelijk te bedienen via mijn iPhone. Ook weten we nu wat we betalen en hebben we geen extra kosten meer. Kortom: wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en service.

Heerbaart Jongman BV

Vanwege onze meerdere vestigingen hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Al onze vestigingen zijn nu met elkaar gekoppeld en het alarmsysteem is vanuit één app eenvoudig te bedienen. We zijn erg blij met de snelle installatie en willen nu al niets anders meer!

Overzicht van tevreden klanten