header_img

Mistgenerator het inbraak onvriendelijke apparaat

Binnen een paar seconden kan de inbreker geen hand voor ogen zien

Direct en snel de gehele ruimte vol mist

Wij leveren gekeurde mistgeneratoren en voorzien u ook in het onderhoud en service

Alarm koppeling

De mistgenerator is te koppelen met het alarmsysteem. Als het alarm afgaat is de ruimte binnen enkele seconden vol met mist. De inbreker kan niets zien en wil hierdoor zo snel mogelijk weg.

Lees meer

Overval

Bij het koppelen van een mistgenerator met het alarmsysteem is het mogelijk deze op de overvalknop in te stellen. Zo voorkomt u nare situaties bij een overval en bent u direct beveiligd.

Lees meer

Gecertificeerd

DirectVeilig.nl werkt enkel met gecertificeerde mistgeneratoren. Hiermee bent u ervan verzekerd dat deze perfect en snel reageert als deze geactiveerd word. Uw kostbaarheden blijven onbeschadigd.

Lees meer

Onderhoud en service

Voor het goed laten functioneren van een mistgenerator is jaarlijks onderhoud een must. Onze erkende monteurs doen het jaarlijks onderhoud en controleren uw mistgenerator zodat deze ten alle tijden goed functioneert.

Lees meer

Snel beveiligd

Voor de bescherming van uw woning of bedrijf is een mistgenerator een goede oplossing. Door de mist die gegenereerd wordt houdt dit de inbrekers tegen. De mistgenerator kan snel geïnstalleerd worden waardoor u verzekerd bent dat u beveiligd bent.

Direct offerte Advies

Koppeling met alarm

Het is mogelijk om de mistgenerator te koppelen met het alarmsysteem. Het alarmsysteem zal dan de mistgenerator aansturen om te gaan werken bij alarm. Hierdoor hoeft u zelf geen actie te ondernemen en weet u dat u goed beveiligd bent.

Direct offerte Advies

Overval

Ook is het mogelijk om de mistgenerator te bedienen met een overvalknop. Deze kan direct de mistgenerator aansturen om mist te genereren. Wanneer de mistgenerator verbonden is met het alarmsysteem wordt bij het gebruik van de overvalknop ook direct de politie ingeschakeld.

Direct offerte Advies

Eenvoudig gebruik

Het gebruik van een mistgenerator is zeer eenvoudig. Bij een koppeling van het alarmsysteem hoeft u niets te doen en stelt de monteur dit voor u in. Bij een overvalknop drukt u enkel op 1 knop, mooier kunnen we het niet maken wel makkelijker.

Direct offerte Advies

Geen beschadiging

De mistgenerator is niet schadelijk voor uw kostbaarheden. Als de mistgenerator af is gegaan hoeft u enkel de ruimte te luchten zodat u weer aan het werk kan. Er worden geen sporen achtergelaten en u hoeft niet de schoonmaker te bellen. De mist verdwijnt vanzelf.

Direct offerte Advies

Gecertificeerde mistgenerator

Wij werken enkel met gecertificeerde mistgeneratoren met een EN 50131-8 norm. Zo bent u altijd verzekerd van een perfect werkende mistgenerator. Wanneer u de mistgenerator nodig heeft zal het apparaat u niet in de steek laten.

Direct offerte Advies

Adviseur op locatie

Voor het plaatsen van een mistgenerator plannen wij een adviseur in om met u te bepalen waar en welke mistgenerator te bepalen voor uw situatie. De adviseur kan op locatie ook direct de prijs bepalen voor uw situatie. Voor zowel het leveren, monteren en onderhouden van de mistgenerator.

Direct offerte Advies

Jaarlijks onderhoud

Wij adviseren de mistgenerator jaarlijks te onderhouden. Met een jaarlijks onderhoud abonnement van DirectVeilig.nl heeft u hier geen omkijken meer naar. Ieder jaar een vaste datum en tijdstip. Zo weet u dat het beveiligingssysteem altijd mist genereert als u die nodig heeft.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Tokfood international

In het begin was ik sceptisch, want ik had negatieve ervaringen met mijn oude alarmsysteem. De adviseur van DirectVeilig.nl wist mij echter te overtuigen met zijn enthousiasme en vakmanschap. Bij installatie is alles haarfijn geregeld en mijn zaak is nu perfect beveiligd. Ik beveel DirectVeilig.nl dan ook van harte aan bij derden!

Magnolia

Wij zijn overgestapt van een ander beveiligingsbedrijf naar DirectVeilig.nl. Dat hadden we veel eerder moeten doen! We krijgen geen valse alarmmeldingen meer en alles is makkelijk te bedienen via mijn iPhone. Ook weten we nu wat we betalen en hebben we geen extra kosten meer. Kortom: wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en service.

Heerbaart Jongman BV

Vanwege onze meerdere vestigingen hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Al onze vestigingen zijn nu met elkaar gekoppeld en het alarmsysteem is vanuit één app eenvoudig te bedienen. We zijn erg blij met de snelle installatie en willen nu al niets anders meer!

Overzicht van tevreden klanten