Mobiele surveillance voor snelle opvolging ook als u niet reageert

Een bewakingsdienst die snel op de locatie aanwezig is om het pand te beveiligen bij inbraak

Altijd veilig en goed verzekerd door een professionele alarminstallatie

Wij leveren de hoogste kwaliteit alarmsystemen en voorzien u ook in het onderhoud en service

Draadloos of bekabeld

Dankzij de nieuwste technologie werkt ons alarmsysteem draadloos tot wel 2 kilometer afstand. Dit garandeert u van een professionele installatie in uw winkel of bedrijfspand. Uiteraard kan het ook bekabeld.

Lees meer

Advies op locatie

Heeft u behoefte aan professioneel advies door een van onze beveiligingsadviseurs? Dat is mogelijk, wij komen namelijk vrijblijvend bij u op locatie voor een uitgebreide analyse zodat uw bedrijf of woning goed beveiligd kan worden.

Lees meer

Ook bedienen met app

Naast het in en uitschakelen via het codebedienpaneel kunt u ook het alarm bedienen doormiddel van onze handige app. Ook kunt u hier eenvoudig andere opties instellen zoals in- en uitlooptijd en nog veel meer.

Lees meer

Volledig geïnstalleerd

Besteld u bij ons een alarmsysteem dan word deze ook vakkundig geïnstalleerd door onze eigen borg erkende installateurs. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goed werkend alarmsysteem.

Lees meer

Mobiele surveillance werkt preventief

Inbrekers kennen de busjes van de bewakingsdienst en vinden het niet prettig als deze rondjes rijd bij een pand waar een inbreker wil gaan inbreken. De busjes van de bewakingsdienst zijn altijd bekent in de regio en zijn altijd herkenbaar.

Direct offerte Advies

Snelle alarm opvolging

Wanneer er sprake is van inbraak is het belangrijk dat deze zo snel mogelijk wordt opgevolgd om de schade te beperken al dan niet de inbrekers in te slaan. Het is een belangrijk punt waar u zeker van wilt zijn dat de bewakingsdienst in ieder geval binnen een bepaalde tijd op locatie kan zijn. DirectVeilig.nl heeft een landelijke dekking en werkt samen met erkende verschillende mobiele surveillance partijen door heel Nederland. Zo bent u er zeker van dat bij inbraak de bewakingsdienst er snel kan zijn.

Direct offerte Advies

Altijd gegarandeerd iemand op locatie

Bij het gebruik van een bewakingsdienst is het altijd fijn om te weten dat bij inbraak er in ieder geval altijd iemand naar uw pand gaat. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken bij een inbraak en weet u dat u altijd gedekt bent. In sommige situaties is een alarmopvolging verplicht vanuit de verzekering. DirectVeilig.nl zorgt dat uw alarmsysteem is gekoppeld met de bewakingsdienst die bij u het snelst kan reageren zodat de opvolging zeer snel gedaan word.

Direct offerte Advies

Structurele controles

De bewakingsdienst zal ook structurele controles uitvoeren. Hierbij kunt u denken aan het controleren of alle deuren, ramen en poorten gesloten zijn. Ook het voorkomen van schades door lekkages of storingen aan technische apparatuur kan door de mobiele surveillance worden gecontroleerd.

Direct offerte Advies

Wat doet een bewakingsdienst bij onraad?

Bij onraad zal de mobiele surveillance zal bij verdachte en onveilige situaties dit melden. Eventueel kan de bewakingsdienst ook hulpdiensten inschakelen. Denk hierbij aan politie, brandweer en ambulance. DirectVeilig.nl realiseert ook op industriegebieden de collectieve beveiliging.

Direct offerte Advies

Wanneer is een bewakingsdienst verplicht?

Voor bedrijven is een mobiele surveillance voor risicoklasse 3 en 4 conform VRKI verplicht. Bij woningen zijn de regels iets milder en is het enkel bij risicoklasse 4 verplicht. Bij bedrijven die in een hogere risicogroep zitten, namelijk risicoklasse 4, is het zelfs verplicht dat de alarmopvolging maximaal 15 minuten is. Een professioneel alarmsysteem is met 1 druk op de knop te koppelen met een opvolgingsdienst.

Direct offerte Advies

Permanente bewaking

DirectVeilig.nl levert ook permanente bewaking op locatie. Er wordt dan een beveiliger beveiliger volledig ingezet voor de permanente beveiliging. Bij permanente bewaking is het mogelijk dat de beveiliger ook andere werkzaamheden kan doen op locatie. Denk hierbij aan telefoontjes plegen en administratieve taken. De werkzaamheden mogen geen nadelige invloed hebben op de beveiligingswerkzaamheden.

Direct offerte Advies

Nog vragen betreft de mobiele surveillance?

Heeft u vragen betreft onze dienste omtrent mobiele surveillance en benieuwd wat de kosten zijn? Neem gerust contact met ons op, wij denken met u mee en kunnen de bewakingsdienst voor u realiseren. Ook als u reeds een alarmsysteem heeft kunnen wij de bewakingsdienst eventueel ook voor u realiseren.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Tokfood international

In het begin was ik sceptisch, want ik had negatieve ervaringen met mijn oude alarmsysteem. De adviseur van DirectVeilig.nl wist mij echter te overtuigen met zijn enthousiasme en vakmanschap. Bij installatie is alles haarfijn geregeld en mijn zaak is nu perfect beveiligd. Ik beveel DirectVeilig.nl dan ook van harte aan bij derden!

Magnolia

Wij zijn overgestapt van een ander beveiligingsbedrijf naar DirectVeilig.nl. Dat hadden we veel eerder moeten doen! We krijgen geen valse alarmmeldingen meer en alles is makkelijk te bedienen via mijn iPhone. Ook weten we nu wat we betalen en hebben we geen extra kosten meer. Kortom: wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en service.

Heerbaart Jongman BV

Vanwege onze meerdere vestigingen hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Al onze vestigingen zijn nu met elkaar gekoppeld en het alarmsysteem is vanuit één app eenvoudig te bedienen. We zijn erg blij met de snelle installatie en willen nu al niets anders meer!

Overzicht van tevreden klanten