Direct een offerte voor een noodverlichting ontvangen

U krijgt direct kosteloos advies op maat over uw situatie

  • Wij zijn een door Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf
  • Een adviseur op locatie? Dat is mogelijk! Onze adviseurs zijn actief door de hele Benelux
  • U kunt ons 24/7 bereiken via de chat of telefoon

Direct advies en een offerte binnen 15 minuten!Waarom een noodverlichting offerte aanvragen?

Het plaatsen van noodverlichting is een grote investering over de lange duur. Deze zal namelijk continue actief zijn. Het efficiënt laten plaatsen van de noodverlichting is daarom verstandig. DirectVeilig.nl denkt met de klant mee zodat de verlichting efficiënt geplaatst word en niet onnodig te veel verlichting wordt toegepast. Dit kunt u op de offerte herleiden.

deze tekst moet nog komen

Welke noodverlichting heb ik nodig?

De type noodverlichting verschilt per situatie. DirectVeilig.nl levert TL, LED en Tritium noodverlichting. Afhankelijk van uw wensen en situatie kunnen wij de noodverlichting leveren. Bij eventueel vervangen van noodverlichting kunnen wij nieuwe verlichting met de oude combineren.

deze tekst moet nog komen

Waarop letten bij de aanvraag van een noodverlichting offerte?

Een belangrijk aspect is het energieverbruik van de noodverlichting. De verlichting staat namelijk altijd aan en verbruikt daarom op de lange duur veel stroom. Vaak zijn de aantallen ook hoog waardoor het flink kan oplopen in de kosten. Hierdoor is het belangrijk om de energiekosten ook in kaart te brengen zodat u weet wat u uiteindelijk betaald.

deze tekst moet nog komen

Noodverlichting offerte aanvragen: hoe snel een reactie?

U krijgt altijd binnen 24 uur reactie op uw offerte aanvraag voor noodverlichting. U krijgt een duidelijk beeld van de kosten voor het leveren, plaatsen en jaarlijks onderhoud. Dankzij de uitgebreide berekening van de energiekosten weet u wat de kosten zijn voor de lange duur.

deze tekst moet nog komen