header_img

Noodverlichting voor ieder gebouw

Energie zuinige noodverlichting conform de EU-richtlijnen

Altijd veilig en goed verzekerd door een professionele alarminstallatie

Wij leveren de hoogste kwaliteit alarmsystemen en voorzien u ook in het onderhoud en service

Verplicht

Het is niet alleen verstandig om noodverlichting toe te passen, het is namelijk ook verplicht. Ieder pand moet voorzien zijn van noodverlichting om de vluchtroutes aan te duiden.

Lees meer

Energiezuinig

DirectVeilig.nl Levert noodverlichting die energiezuinig zijn zodat u op lange termijn voordeliger uit bent.

Lees meer

Advies op locatie

Voor het opstellen van een goede en efficiënte noodverlichting plannen wij adviseurs in. De adviseurs komen bij u op locatie om een plan op te stellen.

Lees meer

Onderhoud

Voor het goed laten functioneren van noodverlichting is onderhoud nodig. DirectVeilig.nl realiseert jaarlijks onderhoud zodat de verlichting ten alle tijden goed functioneert.

Lees meer

Verplicht noodverlichting

Bij bedrijven is het verplicht om noodverlichting te hebben binnen het pand. De vluchtroutes, blusmiddelen kunt u hierdoor makkelijker vinden in geval van nood. Vanuit de Arbowet is het verplicht dat iedere werkgever de verantwoordelijkheid draagt voor de veiligheid van de werknemers, klanten en leveranciers. In een nood situatie kan goed geplaatste noodverlichting levens redden. DirectVeilig.nl levert enkel noodverlichting die aan de EU-richtlijnen voldoen.

Direct offerte Advies

Energieverbruik van noodverlichting

Wanneer uw pand meerdere noodverlichting bevat kan dit aardig oplopen in het energieverbruik. Dit wordt vaak over het hoofd gezien omdat tegenwoordig veel armatuur energiezuinig wordt gemaakt. Echter is het een belangrijk aandachtspunt die zeker een verschil kan maken in het verbruik wanneer hier geen aandacht aan word gegeven, hoe meer noodverlichting aanwezig is des temeer u het energieverbruik zult ervaren. DirectVeilig.nl bespreekt het verbruik ook zodat u weet waar u aan toe bent.

Direct offerte Advies

Vluchtroute aanduiding

Het is belangrijk dat in een pand de vluchtroutes ten alle tijden vrij zijn. De vluchtroute moet goed worden aangegeven door de noodverlichting. Daarnaast is een juiste ontruimingstekening van levensbelang die u in geval van nood direct de weg kan leiden. Er moet altijd voldoende noodverlichting zijn zodat u de vluchtroute veilig kan volgen.

Direct offerte Advies

Vluchtroute verlichting

Om de vluchtroute veilig af te leggen is er ook verlichting nodig. Dit kan door vluchtroute verlichting toe te passen. Het is mogelijk om de noodverlichting te combineren met de vluchtroute aanduiding. Dit is een combinatie armatuur waar zowel de vluchtroute aanduiding in zit als de noodverlichting.

Direct offerte Advies

Kan ik de huidige noodverlichting gebruiken en uitbreiden met nieuwe?

Jazeker dit is toegestaan. Verschillende merken, oude en nieuwe pictogrammen combineren is toegestaan. Het is alleen niet aan te raden. Dit omdat de oude en nieuwe pictogrammen verwarring kan veroorzaken, iets wat u niet wenst in geval van nood. De batterijen/accu van de verschillende merken kunnen ook verschillen. DirectVeilig.nl levert de noodverlichting van A tot Z zodat u hier geen omkijken naar heeft en weet dat u in geval van nood u de noodverlichting perfect geregeld heeft.

Direct offerte Advies

Combineren met brandmeldinstallatie

DirectVeilig.nl levert standaard bij een brandmeldinstallatie een noodverlichting en vluchtrouteaanduiding. Het jaarlijks onderhoud van de noodverlichting word daarom ook gecombineerd met de brandmeldinstallatie.

Direct offerte Advies

Is anti-paniekverlichting verplicht?

De anti-paniekverlichting is verplicht bij ruimtes die een oppervlakte hebben vanaf 60m². Wanneer het normale licht uitvalt moet de anti-paniekverlichting binnen een aantal seconden aangaan. De positie van de verlichting is erg belangrijk. De personen die in het gebouw aanwezig zijn moeten namelijk de vluchtroute zo snel mogelijk kunnen vinden om op een veilige manier het pand te verlaten.

Direct offerte Advies

Is onderhoud voor noodverlichting verplicht?

Het is verplicht om jaarlijks onderhoud uit te voeren op de noodverlichting. Dit is vastgesteld in het Bouwbesluit en in de Arbowet. Het is van levensbelang dat de noodverlichting en de vluchtrouteverlichting ten alle tijden goed functioneren. De registratie in een logboek is ook de verplichting met daarin de rapportages van de inspecties en eventuele herstelwerkzaamheden. DirectVeilig.nl zorgt dat u hier geen omkijken naar heeft en bij het jaarlijks onderhoud wordt u ieder jaar automatisch ingepland. Alle afspraken worden geregistreerd en kunnen ten alle tijden opgevraagd worden.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Tokfood international

In het begin was ik sceptisch, want ik had negatieve ervaringen met mijn oude alarmsysteem. De adviseur van DirectVeilig.nl wist mij echter te overtuigen met zijn enthousiasme en vakmanschap. Bij installatie is alles haarfijn geregeld en mijn zaak is nu perfect beveiligd. Ik beveel DirectVeilig.nl dan ook van harte aan bij derden!

Magnolia

Wij zijn overgestapt van een ander beveiligingsbedrijf naar DirectVeilig.nl. Dat hadden we veel eerder moeten doen! We krijgen geen valse alarmmeldingen meer en alles is makkelijk te bedienen via mijn iPhone. Ook weten we nu wat we betalen en hebben we geen extra kosten meer. Kortom: wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en service.

Heerbaart Jongman BV

Vanwege onze meerdere vestigingen hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Al onze vestigingen zijn nu met elkaar gekoppeld en het alarmsysteem is vanuit één app eenvoudig te bedienen. We zijn erg blij met de snelle installatie en willen nu al niets anders meer!

Overzicht van tevreden klanten