Waarom kiezen voor ons?

 • DirectVeilig.nl is al sinds 1997 actief

  Wij beschikken over ruim 25 jaar ervaring op het gebied van camerasystemen alarmsystemen en andere beveiligingssystemen. Hierdoor zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bent u verzekerd van het best mogelijke systeem dat altijd up-to-date is. DirectVeilig.nl heeft duizenden tevreden klanten in Nederland maar ook in België, Luxemburg en Duitsland. Onze klanten waarderen onze kwaliteit en service en beoordelen ons gemiddeld met 4,8 uit 5 sterren.

 • Wij zijn een BORG Gecertificeerd beveilingsbedrijf

  Directveilig.nl is een erkend beveiligingsbedrijf en BORG gecertificeerd tot de hoogste klasse 4. Dit houd in dat wij gecertificeerde alarmsystemen plaatsen voor bedrijven die goed gekeurd worden door de verzekering. Daarnaast is Directveilig.nl ook justitie erkend onder het nummer ND5616

 • 8 vestigingen door heel Nederland

  Dankzij landelijke dekking is er altijd een vestiging van DirectVeilig.nl bij u in de buurt. Hierdoor kunt u rekenen op een snelle installatie en service of herstel bij een calamiteit. Dankzij de snelle groei van ons beveiligingsbedrijf verwachten we in de nabije toekomst nog meer vestigingen te openen. Onze huidige vestigingen zijn: Rotterdam, Amersfoort, Groningen, Breda, Hengelo, Amsterdam, Nijmegen, Maastricht,

Kantoor Directveilig
 • icon mensen

  780879 Aantal misdrijven afgelopen jaar

 • Group 176

  24344 Aantal inbraken afgelopen jaar

 • Icon inbraak

  7823 Aantal overvallen afgelopen jaar

 • icon mensen

  486245 Geregistreerde overlast afgelopen jaar

Wat kan Directveilig.nl voor u betekenen?

Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is, en daarom ontwerpen we op maat gemaakte beveiligingsoplossingen die aansluiten op uw specifieke situatie en doelstellingen. Onze toewijding aan innovatie zorgt ervoor dat we altijd voorop lopen in de nieuwste technologieën en trends in de beveiligingsindustrie, om u de best mogelijke bescherming te bieden. Wilt u ook graag vrijblijvend een advies gesprek bij u op locatie?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten

Directveilig adviesgesprek op kantoor

Onze visie

Toekomstgerichte Beveiliging voor Zakelijk Succes

Bij Directveilig.nl zien we de toekomst van zakelijke beveiliging als een dynamische en evoluerende reis. Onze visie is onze gids: we streven naar het creëren van een veiligere en meer veerkrachtige zakelijke wereld, waarin onze klanten hun doelen kunnen bereiken zonder beperkingen door beveiligingszorgen.

Innovatie als Standaard

We geloven dat innovatie de sleutel is tot het bieden van effectieve beveiligingsoplossingen. Daarom streven we ernaar om voortdurend nieuwe technologieën en methodologieën te verkennen en te implementeren, zodat we voorop kunnen blijven lopen in een steeds veranderende zakelijke omgeving.

Kantoor directveilig overleg

Onze missie

Bedrijfszekerheid, Uw Succes

Bij Directveilig.nl omarmen we de cruciale rol die beveiliging speelt in het bevorderen van zakelijk succes. Onze missie is helder en vastberaden: we zijn toegewijd aan het waarborgen van de bedrijfszekerheid van onze klanten door middel van hoogwaardige, op maat gemaakte beveiligingsoplossingen.

Uw Bedrijf, Onze Zorg

We begrijpen dat de groei en welvaart van uw onderneming afhangen van een veilige en beveiligde omgeving. Onze ervaren professionals zijn gepassioneerd bezig met het beschermen van uw bedrijf, personeel en activa tegen diverse bedreigingen. U kunt gerust zijn, wetende dat uw bedrijf in goede handen is bij Directveilig.nl.

Directveilig kantoor

De historie en mijlpalen van DirectVeilig.nl

Vanaf de oprichting in 1997 worden er jaarlijks nieuwe ontwikkelingen en verbeteringen doorvoed binnen ons bedrijf.

we zijn ook niet voor niets het snelt groeiende bedrijf in de beveiliging.

1997
Intercom

De oprichting van DirectVeilig.nl

in 1997 is Directveilig.nl opgericht als beveiligingsbedrijf voor het leveren van diensten zoals alarmsystemen camerasystem en aanverwanten.

2002
Camera systeem installeren

De camera digitalisering

Wij als Directveilig.nl hebben de primeur als eerste in Nederland camerasystemen te leveren die werken over IP met een digitaal signaal. dit resulteert is een veel snellere verbinding en hogere kwaliteit. ook is het hier door mogelijk nog complexere installatie uit te voeren en de wens van de klant te behartigen.

2004
Horecabeveiliging

DirectVeilig.nl levert nu ook beveiligers

Wij leveren hoogwaardige beveiligers die zorgen voor uw gemoedsrust en veiligheid. Ons team bestaat uit goed getrainde professionals met een scherp oog voor detail. Of het nu gaat om evenementen, bedrijfsbeveiliging, wij staan paraat om uw beveiligingsbehoeften te vervullen.

2006
Directveilig Communnicatie

Van locaal naar landelijke dekking

Directveilig.nl is flink aan het groeien en heeft inmiddels een dekking over heel Nederland. Dit is vooral fijn voor grote bedrijven die ook meerdere vestigingen willen laten beveiligen.

2010
Raamsloten

Uitbreiding van het assortiment

Dit jaar zullen wij ons assortiment uitbreiden met 5 nieuwe categorie producten. Het gaat om het plaatsen van Kluizen, intercomsystemen, skg 3 sloten, voertuigvolgsystemen. wellicht zullen wij einde dit jaar nog 3 categorieën toevoegen.

2016
cibv certificerings bewijs TeamFysio

BORG Elektronisch Beveiligingsbedrijf

Omdat de vraag steeds groter word vanuit de verzekering voor het hebben van een BORG E / B certificaat voor onze klanten leveren wij die nu ook. Directveilig.nl is gecertificeerd tot de hoogste klasse 4. natuurlijk leveren wij ook klasse 1, 2, 3,

2021
Directveilig vestiging Groningen

De groei van 6 naar 8 vestigingen

Wij zijn trots te mogen vermelden dat wij dit jaar weer 2 nieuwe vestigingen erbij hebben, dit maal in het mooie Groningen en in Nijmegen. hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter faciliteren.

2024
Directveilig Camerasysteem

DirectVeilig.nl gaat de grens over

Jaren lang hebben wij al een landelijke dekking in Nederland maar wij merken dat er ook steeds meer vraag komt uit onze buur landen. Daarom levert Directveilig.nl nu ook in Duitsland en België en Luxemburg

Wat zeggen anderen over Directveilig.nl?

Bij ons draait alles om klanttevredenheid, en we zijn trots op de feedback die we ontvangen. Lees verder om te ontdekken wat anderen te zeggen hebben over hun interactie met ons bedrijf en onze producten.

Lees alle reviews
Frank Meijer
Frank Meijer
15:11 20 Jun 24
Ik heb een camerasysteem aangekocht bestaande uit een recorder en 4 camera's, als ik iets over de levering en verdere begeleiding met Directveilig.nl mag vertellen dan kan ik met 100% zekerheid vertellen, gewoon perfect.... Super geregeld Directveilig.nl. Ik had er ook haast bij en heb samen met de medewerker alles telefonisch besproken om het snel te realiseren. Ik dacht dat het niet zo snel kon, maar bij Directveilig.nl dachten ze daar anders over. De monteur was zeer vakbekwaam en heeft alles tot in de puntjes strak opgeleverd. Dikke duim. Bedrijven als Directveilig.nl zouden er meer van moeten zijn.lees verder
Annet Homsma
Annet Homsma
12:03 18 Jun 24
Mateusz Nowak
Mateusz Nowak
14:38 05 Apr 24
Direct Veilig is een zeer goed bedrijf richting hun klanten.De dienstverlening en klantvriendelijkheid staan ​​op een zeer hoog niveau.Met hen samenwerken is puur plezier.
Ineke Jans
Ineke Jans
11:17 01 Feb 24
Jan Jans
Jan Jans
11:13 01 Feb 24
Jolanda Kruizinga
Jolanda Kruizinga
12:32 25 Jan 24
Klasse 2 alarmsysteem
Inge Vakkers-Lijnkamp
Inge Vakkers-Lijnkamp
15:00 23 Jan 24
Ben tevreden over de service. Ik had een BORG certificaat klasse 4 nodig voor de verzekering. Naderhand ook mijn BORG-B Certificaat ontvangen, deze werd ook gevraagd door mijn verzekering
Doreen Driessen
Doreen Driessen
12:02 16 Jan 24
marcel van loosbroek
marcel van loosbroek
11:47 16 Jan 24
Marcel Wouterse
Marcel Wouterse
10:37 16 Jan 24
Top geregeld
Marell Koopman
Marell Koopman
22:34 25 Nov 23
niels Geers
niels Geers
22:31 25 Nov 23
Adam Cohen
Adam Cohen
14:48 24 Nov 23
BSO Miracle Kids
BSO Miracle Kids
11:06 25 Oct 23
Edwin Fernim
Edwin Fernim
10:12 17 Oct 23
E U
E U
13:55 16 Oct 23
Ik had een borg certificaat nodig voor de verzekering. Hierdoor ben ik bij directveilig uitgekomen. Heb na de installatie het certificaat mogen ontvangen. Top geregeld.
Jan Van Der Horst
Jan Van Der Horst
11:48 16 Oct 23
naamloos idk
naamloos idk
11:48 26 Sep 23
Hele goede klant service! Hebben al mijn vragen duidelijk gemaakt en hebben me goed geholpen bij een schoolopdracht
Arthur Admiraal
Arthur Admiraal
14:50 06 Sep 23
Goed bedrijf installeren deed de monteur erg goed en dacht goed mee met oplossingen
R Nyari
R Nyari
12:54 06 Sep 23
Jan Witteveen
Jan Witteveen
12:11 06 Sep 23
Nette heren die ons goed geholpen hebben, bij deze ook de complimenten voor het bedrijf zelf.Snelle en overzichtelijke offerte en goed meedenkende account manager
Remco Van der velde
Remco Van der velde
22:29 01 Sep 23
Zeker een aanrader!
Frank Ronkes
Frank Ronkes
22:25 01 Sep 23
Goede service!Team weet van aanpakken.Zeer tevreden!Zeker een aanrader!
Babette Reinink
Babette Reinink
18:57 25 Aug 23
Heel erg blij met Haico, erg fijne service. Zal hier vaker naar toe gaan! Bedankt.
Amber Exterkate
Amber Exterkate
10:30 18 Aug 23
Een echte aanrader als het gaat om beveiligingssystemen. Goede service en vriendelijk personeel. Denken met je mee in oplossingen en kijken wat er nodig is.
GERALD SCHUURMAN
GERALD SCHUURMAN
19:02 13 Aug 23
Goeie voorlichting gehad van Haico..... misschien toch maar een keer laten monteren die Rolls Royce beveiligingscameras.Top 👌🏼👍🏼
fred elburg
fred elburg
13:14 07 Jul 23
Vanuit de verzekering hadden we een risico klasse 4 alarmsysteem nodig met BORG certificaat. Bij directveilig heb ik een offerte opgevraagd, nadat ik akkoord ben gegaan hebben zij snel kunnen leveren. Netjes geregeld. Mijn... verzekering ging ook akkoord met het BORG certificaat, dus nu ben ik ook gedektlees verder
Antoinette Knobben
Antoinette Knobben
12:51 01 Apr 23
Zeer tevreden over het camerasysteem en alarmsysteem. Hoogwaardige kwaliteit, mooie installatie en nette monteurs
Bas Van Kuijk
Bas Van Kuijk
08:22 02 Feb 23
Vorige week een alarmsysteem aangeschaft, eerst kwam de adviseur langs die overigens heel netjes was en een week later werd het alarmsysteem geïnstalleerd. Een aantal dagen later een borg certificaat ontvangen voor de... verzekering, dus al met al zeer tevreden over dit bedrijf.lees verder
Stefanie Bleumink
Stefanie Bleumink
13:05 25 Jan 23
Super goed geholpen met 3 camera’s en een alarm systeem. Met ook een meewerkende gedachten voor de dieren.Vriendelijk personeel en je word ook meteen geholpen als er vragen zijn.
Jeroen hzw
Jeroen hzw
07:58 13 May 22
Let goed op wat voor inbraakalarm je hebt mensen...Ik had al een paar jaar een ander inbraakalarm op de zaak waarvan ik dacht dat het wel goed zat. Totdat er een keer is ingebroken bij ons een aantal maanden terug. Er... valt vrij weinig te halen hier, maar volgens de verzekering "voldeed het systeem niet aan de eisen"... inbraak schade niet vergoed gekregen...Niet heel lang daarna contact gehad met direct veilig om eens kennis te maken, adviseur langs gehad, samen gekeken wat er nodig was bij ons om de zaak goed te beveiligen. Ik had er wel een redelijk goed gevoel bij, uiteindelijk de knoop door gehakt en toch gedaan.Monteur van direct veilig heeft alles geïnstalleerd met een korte uitleg achteraf. Ik heb nu bewijs erbij dat alles voldoet aan de eisen en certificaten zodat de verzekering er niet meer onderuit kan als er wat gebeurt.Al met al goed gevoel bij deze partij.lees verder
Meer beoordelingen
js_loader