Over ons directveilig.nl klanttevredenheid
info directveilig.nl over ons

DirectVeilig.nl staat al meer dan 20 jaar klaar voor u

Naast onze standaard pakketten bieden wij ook maatwerk voor groot zakelijk

DirectVeilig.nl twintig jaar ervaring

DirectVeilig.nl is al sinds 1997 actief

Omdat wij al ruim 20 jaar ervaring hebben op het gebied van Camera-, Alarmsystemen en meer, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het beste systeem die up-to-date is.

Ook buiten Nederland zijn we bekend

Ons klantenbestand bestaat uit duizenden tevreden
klanten. Naast honderden tevreden klanten in Nederland heeft Directveilig ook honderden tevreden klanten in de Benelux en Duitsland.

5 vestigingen door heel Nederland

Altijd een vestiging bij u in de buurt. hierdoor kunt u altijd rekenen op een snelle installatie of herstel bij een calamiteit. De laatste jaren is directveilig.nl ontzettend gegroeid daarom zullen er in 2020 nog 2 nieuwe vestigingen bij komen.

camerasystemen MKB particulier

Zorgvuldig samengestelde pakketten

Op de website hebben wij camerasystemen en alarmsystemen samengesteld. Deze zijn geschikt voor het professioneel beveiligen voor MKB maar ook particulier. Daarnaast zij wij ook gespecialiseerd in het leveren van maat werk bekijk hier voor de pagina groot zakelijk

Wat kunt u van ons verwachten?

A-klasse Kwaliteit producten

Wij werken uitsluitend met A-klasse kwaliteit producten, zodat u professioneel beveiligd bent. Hierdoor heeft u als klant veel plezier van het gebruikersgemak. Daarom wordt u met een beveiligingssysteem van DirectVeilig.nl volledig ontzorgd.

100% klanttevredenheid garantie

Wij streven ernaar om iedere klant naar tevredenheid op te leveren. Daarom is de klant tenslotte koning. Indien u niet tevreden bent zullen wij er alles aan doen om u vooralsnog 100% tevreden te stellen. Om deze reden heeft Directveilig alleen maar tevreden klanten!

Professioneel advies op maat (ook op locatie)

Als het gaat om een professionele beveiligingssysteem is het erg belangrijk dat deze op de juiste manier wordt toegepast. Daarom komen onze adviseurs graag bij u langs om u te adviseren bij het beveiligen van het pand. Hierdoor bent u verzekerd van een camera- en/of alarmsysteem dat aansluit bij uw wensen.

Alle pakketten worden volledig geïnstalleerd

Bij een professioneel beveiligingssysteem is een vakkundige installatie uiteraard van belang. Daarom werken wij uitsluitend met onze eigen monteurs. Op deze manier kunnen wij de kwaliteit garanderen. Alle pakketten zijn inclusief gratis installatie. Tenslotte betaalt u hiervoor niets extra.

De toekomst nog groter en meer mogelijkheden

DirectVeilig.nl werkt hard aan de weg van morgen. Zo zijn wij dagelijks bezig met verbeteringen om er voor te zorgen dat u kunt profiteren van de beste beveiliging.
In 2018 en 2019 word er flink geïnvesteerd in de groei van DirectVeilig.nl de ambitie is dan ook om in 2020 de grootste beveiliging organisatie te zijn van de Benelux. De kans is dan ook groot dat u ons vaak zult zien verschijnen op Radio-Tv-Drukwerk.