Over ons

Wat kunt u van ons verwachten?

wer-4

A-klasse Kwaliteit producten

Allereerst werken wij uitsluitend met A-klasse kwaliteit producten zodat u professioneel beveiligd bent. Daarom heeft u als klant veel plezier van het gebruikersgemak. Met een beveiligingssysteem van DirectVeilig.nl wordt u volledig ontzorgd. Hierdoor kunt u met een gerust gevoel uw pand achterlaten.

wer-5

100% klanttevredenheid garantie

Wij streven ernaar om iedere klant naar tevredenheid op te leveren. Daarom is de klant tenslotte koning. Indien u niet tevreden bent zullen wij er alles aan doen om u vooralsnog 100% tevreden te stellen.

wer-6

Professioneel advies op maat (ook op locatie)

Zeker als het gaat om een professionele beveiligingssysteem is het erg belangrijk dat deze op de juiste manier wordt toegepast. Daarom komen onze adviseurs graag bij u langs om u te adviseren bij het beveiligen van het pand.

wer-7

Alle pakketten worden volledig geïnstalleerd

Bij een professioneel beveiligingssysteem is een vakkundige installatie uiteraard van belang. Daarom werken wij alleen met onze eigen monteurs, zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen. Daarom zijn alle pakketten inclusief gratis installatie. Tenslotte betaalt u hiervoor niets extra.

wer-8

DirectVeilig.nl werkt hard aan de weg van morgen

Dagelijks voeren wij binnen ons bedrijf verbeteringen door om ervoor te zorgen dat u profiteert van de beste beveiliging. Wij investeren jaarlijks flink in onze groei en ambiëren om in 2020 de grootste beveiligingsorganisatie van de Benelux te zijn.

Deze doelstelling willen wij verwezenlijken door u als klant de best denkbare producten en service te blijven leveren. Ook hechten wij veel waarde aan de scholing van ons personeel en volgen wij de laatste ontwikkelingen in het vakgebied nauwgezet. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een hypermodern beveiligingssysteem dat voldoet aan de laatste eisen.

Neem direct contact op
over-1

DirectVeilig.nl is al sinds 1997 actief

Wij beschikken over ruim 20 jaar ervaring op het gebied van camera-, alarm- en andere beveiligingssystemen. Hierdoor zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en bent u verzekerd van het best mogelijke systeem dat altijd up-to-date is.

Ook buiten Nederland zijn we bekend

Ons klantenbestand bestaat uit duizenden tevreden klanten. Naast honderden tevreden klanten in Nederland, heeft DirectVeilig.nl ook honderden tevreden klanten in de Benelux en Duitsland. Onze klanten waarderen onze kwaliteit en service en beoordelen ons gemiddeld met 4,7 uit 5 sterren.

6 vestigingen door heel Nederland

Dankzij landelijke dekking is er altijd een vestiging van DirectVeilig.nl bij u in de buurt. Hierdoor kunt u rekenen op een snelle installatie of herstel bij een calamiteit. Dankzij de snelle groei van ons beveiligingsbedrijf verwachten we in de nabije toekomst nog meer vestigingen te openen.

over-2

Zorgvuldig samengestelde pakketten

Op onze website heeft u de keuze uit een breed aanbod camera- en alarmsystemen. Deze zijn zowel geschikt voor het MKB als voor particulier gebruik. Ook zijn wij gespecialiseerd in het leveren van maatwerk.