Over ons

Wat kunt u van ons verwachten?

A-klasse Kwaliteit producten

Allereerst werken wij uitsluitend met A-klasse kwaliteit producten zodat u professioneel beveiligd bent. Daarom heeft u als klant veel plezier van het gebruikersgemak. Met een beveiligingssysteem van DirectVeilig.nl wordt u volledig ontzorgd. Hierdoor kunt u met een gerust gevoel uw pand achterlaten.

100% klanttevredenheid garantie

Wij streven ernaar om iedere klant naar tevredenheid op te leveren. Daarom is de klant tenslotte koning. Indien u niet tevreden bent zullen wij er alles aan doen om u vooralsnog 100% tevreden te stellen.

Professioneel advies op maat (ook op locatie)

Zeker als het gaat om een professionele beveiligingssysteem is het erg belangrijk dat deze op de juiste manier wordt toegepast. Daarom komen onze adviseurs graag bij u langs om u te adviseren bij het beveiligen van het pand.

Alle pakketten worden volledig geu00efnstalleerd

Bij een professioneel beveiligingssysteem is een vakkundige installatie uiteraard van belang. Daarom werken wij alleen met onze eigen monteurs, zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen. Daarom zijn alle pakketten inclusief gratis installatie. Tenslotte betaalt u hiervoor niets extra.

DirectVeilig.nl staat al meer dan 20 jaar klaar voor u

Wordt partner van Directveilig

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Neem direct contact op

DirectVeilig.nl is al sinds 1997 actief

Omdat wij al ruim 20 jaar ervaring hebben op het gebied van Camera-, Alarmsystemen en meer, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van het beste systeem die up-to-date is.

Ook buiten Nederland zijn we bekend

Ons klantenbestand bestaat uit duizenden tevreden klanten. Naast honderden tevreden klanten in Nederland heeft Directveilig ook honderden tevreden klanten in de Benelux en Duitsland.

5 vestigingen door heel Nederland

Altijd een vestiging bij u in de buurt. hierdoor kunt u altijd rekenen op een snelle installatie of herstel bij een calamiteit. De laatste jaren is directveilig.nl ontzettend gegroeid daarom zullen er in 2020 nog 2 nieuwe vestigingen bij komen.

Zorgvuldig samengestelde pakketten

Op de website hebben wij camerasystemen en alarmsystemen samengesteld. Deze zijn geschikt voor het professioneel beveiligen voor MKB maar ook particulier. Daarnaast zij wij ook gespecialiseerd in het leveren van maat werk bekijk hier voor de pagina groot zakelijk

De toekomst nog groter en meer mogelijkheden

DirectVeilig.nl werkt hard aan de weg van morgen. Daarom zijn wij dagelijks bezig met verbeteringen om er voor te zorgen dat u kunt profiteren van de beste beveiliging. In 2018 en 2019 word er flink geïnvesteerd in de groei van DirectVeilig.nl. Als gevolg hiervan is de ambitie dan ook om in 2020 de grootste beveiliging organisatie te zijn van de Benelux. Hierdoor is de kans dan ook groot dat u ons vaak zult zien verschijnen op Radio-Tv-Drukwerk.