Partner worden

Waarom partner worden van Directveilig.nl?

A-klasse Kwaliteit producten

Allereerst werken wij uitsluitend met A-klasse kwaliteit producten zodat u professioneel beveiligd bent. Daarom heeft u als klant veel plezier van het gebruikersgemak. Met een beveiligingssysteem van DirectVeilig.nl wordt u volledig ontzorgd. Hierdoor kunt u met een gerust gevoel uw pand achterlaten.

100% klanttevredenheid garantie

Wij streven ernaar om iedere klant naar tevredenheid op te leveren. Daarom is de klant tenslotte koning. Indien u niet tevreden bent zullen wij er alles aan doen om u vooralsnog 100% tevreden te stellen.

Professioneel advies op maat (ook op locatie)

Zeker als het gaat om een professionele beveiligingssysteem is het erg belangrijk dat deze op de juiste manier wordt toegepast. Daarom komen onze adviseurs graag bij u langs om u te adviseren bij het beveiligen van het pand.

Alle pakketten worden volledig geu00efnstalleerd

Bij een professioneel beveiligingssysteem is een vakkundige installatie uiteraard van belang. Daarom werken wij alleen met onze eigen monteurs, zodat wij de kwaliteit kunnen garanderen. Daarom zijn alle pakketten inclusief gratis installatie. Tenslotte betaalt u hiervoor niets extra.

DirectVeilig.nl staat al meer dan 20 jaar klaar voor u

Neem direct contact op

Vraag een gesprek aan

Neem direct contact op

Wat je daar als partner voor terugkrijgt?

Neem direct contact op

Partner worden formulier

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Stap 1 Persoonlijke gegevens

Contactgegevens

Adresgegevens

Stap 2 Beschikbaarheid & motivatie

Verhelp de fouten voordat je dit formulier verzendt.

De toekomst nog groter en meer mogelijkheden

DirectVeilig.nl werkt hard aan de weg van morgen. Daarom zijn wij dagelijks bezig met verbeteringen om er voor te zorgen dat u kunt profiteren van de beste beveiliging. In 2018 en 2019 word er flink geïnvesteerd in de groei van DirectVeilig.nl. Als gevolg hiervan is de ambitie dan ook om in 2020 de grootste beveiliging organisatie te zijn van de Benelux. Hierdoor is de kans dan ook groot dat u ons vaak zult zien verschijnen op Radio-Tv-Drukwerk.