Het Nederlandse inkoopkantoor

Een gouden installatie!

Op 16 Maart hebben wij het Nederlandse inkoopkantoor voorzien van een complete camera installatie. In dit soort branches is het belangrijk dat er een goed en betrouwbaar camerasysteem aanwezig is. Er komen dagelijks veel mensen binnen en de kans op diefstal bij dit soort zaken ligt een stuk hoger. Het dan ook fijn om te zeker te weten dat er haarscherpe camera’s zijn die elk detail tot zich nemen.

Deze installatie is snel verlopen door onze erkende monteurs. De installatie is mooi afgewerkt. Zij hebben binnen 1 dag het volledige systeem geïnstalleerd en gebruiksklaar gemaakt. Wij richten ons altijd op een nette afwerking en dat hebben onze monteurs weer zeker waar gemaakt. Ook de klant was erg blij met onze werkwijze.

  • Bekabeld camerasysteem
  • Haarscherp beeld

Razendsnelle werkwijze!

Bij DirectVeilig.nl komt er altijd binnen 3 werkdagen een adviseur langs. Zoals te zien op de video hebben wij samen met de klant gekeken naar de bepaalde wensen. Meneer wou graag een kwalitatief systeem met een grote opslag capaciteit. Geen probleem voor DirectVeilig.nl!

Na het adviesgesprek wordt er altijd gelijk een offerte opgemaakt. Het voordeel hiervan is dat meneer gelijk dat uitleg heeft gekregen en precies wist waar hij aan toe was. Door onze scherpe prijzen had meneer niet lang nodig om er over na te denken. Na akkoord hebben wij na 1 week de installatie al weten te verzorgen!

Tijdens het adviesgesprek kwamen wij er al achter dat meneer opzoek was naar kwaliteit. Door ons Breede assortiment konden wij tijdens het gesprek al een gepast model vinden voor meneer zijn wensen. Na het zien van de beelden was meneer gekocht en zijn we erg snel over gegaan tot het opstellen van de offerte. Dit doen wij altijd op locatie zodat meneer gelijk weet waar hij aan toe is en ook een duidelijke onderbouwing bij de offerte krijgt.

Ook deze klant hebben wij weer mogen voorzien van onze betrouwbare en kwalitatieve camera systemen. “Ik ben erg tevreden met de werkwijze van DirectVeilig.nl”. Dat is waar we het keer op keer weer voor doen. Bent u ook op zoek naar een kwalitatief camera systeem en wilt u altijd kunnen vertrouwen op uw beeld materiaal? Doe dan nu een aanvraag op onze website!

Wil je dit project delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 366 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten