J & M Broers autobedrijf

Goed voor de verzekering!

Op 6 september hebben wij bij autobedrijf J&M Broers een klasse 3 systeem aangebracht. Dit is een volledig bekabeld systeem en wordt altijd geëist vanuit de verzekering. Het is dus belangrijk dat het wordt opgeleverd door een betrouwbaar en gecertificeerd bedrijf. Dit is voor ons natuurlijk geen probleem en zo hebben wij ervoor gezorgd dat meneer op korte termijn volledig is gedekt door de verzekering.

Een klasse 3 installatie is altijd meer werk dan gewoonlijk. Ook gelden er bepaalde eisen die normaal niet van toepassing zijn. Dit is geen probleem voor onze gecertificeerde monteurs. Zij hebben ervoor gezorgd dat de complete installatie binnen 3 werkdagen is opgeleverd. Na de tijd is het BORG certificaat uitgereikt zodat meneer zorgeloos gedekt kon worden door de verzekering.

  • BORG Klasse 3 opgeleverd
  • Compleet beveiligd conform verzekeringseisen

Snel en goed geïnstalleerd

De klant heeft een verbouwing gedaan waardoor de klant ook haast had bij de oplevering van het beveiligingssysteem. DirectVeilig.nl is er voor zowel grote als midden-kleine bedrijven. Zo hebben wij dit complete bedrijfspand van 800m2 perfect kunnen beveiligen. Met onze ervaren monteurs konden wij de installatie snel opleveren. Op dit project zijn 4 monteurs ingepland voor 3 werkdagen en hebben wij na de 3e werkdag de installatie volledig werkend kunnen opleveren.

Afwerking en maatwerk staat bij ons op nummer 1. Vooral bij de wat luxere zaken vind de klant dit erg belangrijk. Wij kunnen hier volledig aan voldoen. Bij dure exclusieve auto’s hoort een bedrijf die deze kwaliteit ook levert in de veiligheid. Zo worden wij ook wel de Mercedes onder de beveiliging genoemd.

Na meerdere offertes bleek DirectVeilig.nl het beste bij ons te passen.

Jan Broers

Met de adviseur heb ik een leuk gesprek gehad en hij dacht ook strategisch met ons mee. De adviseur kon snel schakelen dat was voor ons ook belangrijk omdat wij haast hadden met de installatie i.v.m. de verbouwing. Daarnaast moest het complete systeem ook conform mijn verzekeringseisen zijn en had ik gewoon een BORG certificaat klasse 3 nodig.

Offerte aanvragen

Professionele installatie is iets wat ik verwachte van DirectVeilig.nl. Voor de installatie heb ik met de monteurs besproken hoe zij de installatie gaan realiseren en vervolgens hebben zij het complete beveiligingssysteem gemonteerd. Ik vond het fijn dat de monteurs met mij mee dachten omdat mijn werk ook gewoon door gaat natuurlijk.

Jaarlijks onderhoud, dit is erg belangrijk om het alarmsysteem naar behoren te functioneren. Tevens is dit ook verplicht voor de verzekering en het behoud van het BORG certificaat. Het jaarlijks onderhoud bestaat uit meerdere onderdelen, denk hierbij aan updates, reinigen componenten, spanningen meten, loop en functionering testen. Onze erkende monteurs zorgen ervoor dat dit altijd keurig jaarlijks gebeurd.

Wil je dit project delen?

Klanten beoordelen ons met een 4.9 / 5

Lees onze 365 reviews

Hier een greep uit onze tevreden klanten