header_img

Raambeveiliging voor ieder type raam

Inbrekers kunt u slimmer afzijn door gekeurde raambeveiliging toe te passen

Voor iedere raam een gepaste beveiligingsoplossing

Wij leveren de hoogste kwaliteit alarmsystemen en voorzien u ook in het onderhoud en service

SKG Gekeurd

Voor raambeveiliging passen wij altijd SKG gekeurde producten toe. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat deze ook getest en goedgekeurd zijn.

Lees meer

Brede keuze

Er zijn verschillende oplossingen voor het beveiligen van ramen. Omdat ieder pand uniek is wordt er per situatie bepaald welke raambeveiliging er per raam wordt toegepast. Dit zodat ieder raam voor de juiste inbraakgradatie beveiligd is.

Lees meer

Complete beveiliging

Bij het plaatsen van een alarmsysteem conform de BORG richtlijnen word raambeveiliging altijd meegenomen. Dit voor een complete beveiligingsoplossing en de BORG certificaat te kunnen opleveren.

Lees meer

Adviseur op locatie

Voor een perfecte beveiligingsoplossing plannen wij beveiligingsadviseurs in die bij u op locatie met u doornemen wat er nodig is voor de beveiliging. De adviseur zal op locatie met u bepalen welke oplossing het beste bij uw situatie past.

Lees meer

Verschillende raambeveiliging oplossingen

Bij het beveiligen van uw raam zijn er verschillende oplossingen die toegepast kunnen worden. Zo zijn er tal van oplossingen om uw raam goed beveiligen, denk aan een raamuitzetter, oplegslot, raamknip, raamboompje, veiligheid raamfolie, tralies of barrièrestang.

Direct offerte Advies

Voordelen van tralies of barrièrestang

Een goede zichtbare anti-inbraak oplossing is het plaatsen van tralies of een barrièrestang voor een raam. De doorkruipruimte wordt verkleind en de inbreker ziet van buiten dat het geen zin heeft om een poging te wagen. Er zijn verschillende soorten en maten leverbaar met SKG keurmerk. Hierdoor weet u dat uw pand goed beveiligd is.

Direct offerte Advies

SKG Gekeurde sloten

Als u op internet zoekt zult u zien dat er veel verschillende sloten zijn. DirectVeilig.nl gaat enkel voor kwaliteit en levert daarom alleen SKG gekeurde sloten. Wanneer uw pand beveiligd moet worden, zorgen wij dat dit goed gedaan word.

Direct offerte Advies

Raambeveiliging door middel van raamfolie

Inbraak werende folie die op uw raam wordt geplaatst waardoor het versteviging bied voor het glas. Glas is zwak en breekbaar en de folie zorgt voor versteviging van het glas. De veiligheidsfolie is transparant waardoor u niet merkt dat er folie op uw glas is bevestigd. DirectVeilig.nl werkt met gekeurde inbraak vertragende raamfolie conform EN-356 P2A.

Direct offerte Advies

Anti inbraakstrip

Een anti inbraakstrip zorgt ervoor dat uw raam of deur niet geforceerd kan worden. Deze zorgt ervoor dat uw raam of deur geen sluitnaad heeft. Hierdoor kan een inbreker niet naar binnen door te flipperen en met een koevoet wordt het een moeilijk verhaal. De anti inbraakstrip zijn SKG gekeurd conform het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Direct offerte Advies

Complete beveiliging

Om uw woning of bedrijfspand goed te beveiligen werkt DirectVeilig.nl met gekeurde producten en erkende monteurs. Raambeveiliging is een onderdeel van het beveiligen van uw pand, daarnaast bieden wij ook alarmsystemen, sloten, anti inbraakstrip en eventueel een camerasysteem aan voor een complete beveiligingsoplossing.

Direct offerte Advies

Plaatsing van de raambeveiliging

DirectVeilig.nl werkt met eigen erkende monteurs die de raambeveiliging voor u realiseren. Of het nu om sloten gaat, barrièrestangen of raamfolie wij zorgen ervoor dat er geen inbrekers meer via het raam naar binnen kunnen. Wij zorgen ervoor dat uw woning of bedrijf goed beveiligd is.

Direct offerte Advies

Advies voor uw woning of bedrijf

Omdat iedere raam en kozijn een andere afmeting heeft plannen wij beveiligingsadviseurs in die op locatie een beveiligingsoplossing bieden voor uw pand. De beveiligingsadviseurs denken met u mee en bieden een perfecte oplossing aan. Door de installatie van onze eigen erkende monteurs heeft u er geen omkijken meer naar.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Tokfood international

In het begin was ik sceptisch, want ik had negatieve ervaringen met mijn oude alarmsysteem. De adviseur van DirectVeilig.nl wist mij echter te overtuigen met zijn enthousiasme en vakmanschap. Bij installatie is alles haarfijn geregeld en mijn zaak is nu perfect beveiligd. Ik beveel DirectVeilig.nl dan ook van harte aan bij derden!

Magnolia

Wij zijn overgestapt van een ander beveiligingsbedrijf naar DirectVeilig.nl. Dat hadden we veel eerder moeten doen! We krijgen geen valse alarmmeldingen meer en alles is makkelijk te bedienen via mijn iPhone. Ook weten we nu wat we betalen en hebben we geen extra kosten meer. Kortom: wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en service.

Heerbaart Jongman BV

Vanwege onze meerdere vestigingen hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Al onze vestigingen zijn nu met elkaar gekoppeld en het alarmsysteem is vanuit één app eenvoudig te bedienen. We zijn erg blij met de snelle installatie en willen nu al niets anders meer!

Overzicht van tevreden klanten