header_img

Rolluiken voor bedrijven en woningen

Elektrische en handmatige rolluiken en rolhekken binnen 1 dag geplaatst en eventueel gekoppeld met het alarmsysteem

Maak uw pand minder aantrekkelijk voor inbrekers

Bij kwaliteit rolluiken en rolhekken speelt het materiaal en de dikte hiervan een grote rol. Hoe dikker en zwaarder de rolluik is des te beter de beveiliging.

Koppelen alarm

De rolhekken en rolluiken zijn te koppelen met het alarmsysteem. Dankzij de koppeling zal het alarm direct af gaan bij een poging om de rolluik of rolhek te forceren.

Lees meer

Adviseur

Onze adviseurs zullen bij u op locatie de type, maat, elektrisch of handmatige rolluik of rolhek bepalen. De adviseur zorgt ervoor dat u zelf niets hoeft te meten waardoor de monteur de installatie perfect kan opleveren.

Lees meer

Energiebesparing

Rolluiken zijn duurzaam en zorgen ervoor dat u energie bespaart. Deze zorgen er namelijk voor dat de temperatuur binnen meer constant blijft. Hierdoor bespaart u jaarlijks op de energierekening.

Lees meer

Volledige installatie

De rolluiken en rolhekken worden door de monteurs van DirectVeilig.nl geplaatst. Eventueel gekoppeld met het alarmsysteem. U kunt direct na plaatsen gebruik maken van uw rolluik of rolhek.

Lees meer

Maatwerk rolluiken

Wij leveren maatwerk rolluiken. Voor iedere situatie is uniek, wij leveren de rolluiken die precies bij uw wensen passen. Het kan om beveiliging gaan of om duurzaamheid. Of het nu om opbouw-, voorzet- of inbouwrolluiken gaan, wij leveren alle 3 de soorten. Zowel elektrisch als handmatig zijn mogelijk. Voorkeur in een bepaalde RAL-kleur? Geen probleem, rolluiken zijn in vrijwel alle RAL-kleuren te leveren.

Direct offerte Advies

Rolluiken gebruiken voor inbraakpreventie?

Rolluiken zijn een goede oplossing om inbraak tegen te gaan. Het materiaal is namelijk zwaar en het kost veel tijd voor de inbreker om er doorheen te komen. Hierdoor word uw woning of bedrijf al gauw overgeslagen. De rolluiken zijn ook te koppelen met het alarmsysteem.

Direct offerte Advies

Uw pand beveiligen met rolhekken

Wanneer uw winkel/pand voorzien is van rolhekken hoeft u zich geen zorgen te maken over een inbraak. Een rolhek is een perfecte oplossing om ongewenste indringers tegen te houden. De rolhekken worden altijd op maat gemaakt. Het is mogelijk om een rolhek te koppelen met het alarmsysteem.

Direct offerte Advies

Besparen op de energie rekening met rolluiken

Een rolluik heeft een goede isolerende werking. Zowel warmte werend in de zomer om de airco niet over uren te laten draaien, als in de winter warmte in het pand houden. Een rolluik heeft een perfecte isolatiewaarde! Doordat de rolluiken de isolatiewaarde van het glas verdubbelen zorgt deze ervoor weinig koude of warmte verloren gaat. Hierdoor kunt u gaan besparen op de energierekening.

Direct offerte Advies

Advies nodig voor uw rolluik?

Onze adviseur zal bij u op locatie met u bespreken welke rolluiken of rolhekken er worden toegepast voor uw situatie. De adviseur zal uw eisen bespreken en eventueel de eisen van de verzekering. De adviseur zal op locatie een prijs bepalen voor het leveren en het installeren van de rolluiken of rolhekken.

Direct offerte Advies

Elektrische of handmatige bediening

Er zijn verschillende type rolluiken. Denk aan handmatig of elektrische bediening. Bij een handmatige bediening kan de rolluik gebruikt worden via een bandopwinder, koordopwinder of slingerstang. Bij een elektrische bediening kan de rolluik gebruikt worden via een draaischakelaar, sleutelschakelaar, tijdschakelaar, afstandsbediening of smartphone app.

Direct offerte Advies

Pantsergewicht

Er zijn grote verschillen in de dikte van het materiaal van de rolluiken. Hoe hoger het pantsergewicht van een rolluik hoe steviger de rolluik. Daarnaast biedt een rolluik met een hoog pantsergewicht een betere windbelasting. De geluidswering van de rolluiken bieden allen een demping van circa 10dB.

Direct offerte Advies

Professioneel geïnstalleerd

Een goede installatie is essentieel voor rolluiken of rolhekken. Daarom leveren wij altijd inclusief volledige installatie. De installatie van de rolluiken en rolhekken wordt verzorgd door onze eigen erkende monteurs. U weet in ieder geval zeker dat uw rolluiken en rolhekken perfect functioneren. Wij leveren de rolluiken volledig gebruik klaar af. U heeft geen omkijken naar de installatie en u bent altijd verzekerd van een goede installatie.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Tokfood international

In het begin was ik sceptisch, want ik had negatieve ervaringen met mijn oude alarmsysteem. De adviseur van DirectVeilig.nl wist mij echter te overtuigen met zijn enthousiasme en vakmanschap. Bij installatie is alles haarfijn geregeld en mijn zaak is nu perfect beveiligd. Ik beveel DirectVeilig.nl dan ook van harte aan bij derden!

Magnolia

Wij zijn overgestapt van een ander beveiligingsbedrijf naar DirectVeilig.nl. Dat hadden we veel eerder moeten doen! We krijgen geen valse alarmmeldingen meer en alles is makkelijk te bedienen via mijn iPhone. Ook weten we nu wat we betalen en hebben we geen extra kosten meer. Kortom: wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en service.

Heerbaart Jongman BV

Vanwege onze meerdere vestigingen hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Al onze vestigingen zijn nu met elkaar gekoppeld en het alarmsysteem is vanuit één app eenvoudig te bedienen. We zijn erg blij met de snelle installatie en willen nu al niets anders meer!

Overzicht van tevreden klanten