Direct een offerte voor een rookmelder ontvangen

U krijgt direct kosteloos advies op maat over uw situatie

  • Wij zijn een door Justitie erkend en BORG gecertificeerd beveiligingsbedrijf
  • Een adviseur op locatie? Dat is mogelijk! Onze adviseurs zijn actief door de hele Benelux
  • U kunt ons 24/7 bereiken via de chat of telefoon

Direct advies en een offerte binnen 15 minuten!Waarom een rookmelder offerte aanvragen?

Op het gebied van rookmelders zijn er heel wat leveranciers die rookmelders leveren zonder het plaatsen hiervan. Vanaf 2022 is het wettelijk verplicht en moet ieder pand voorzien zijn van voldoende rookmelders. Omdat er genoeg aanbieders zijn is het altijd handig om de prijzen en de kwaliteit met elkaar te vergelijken.

asd

Welke rookmelders heb ik nodig?

Doordat er veel verschillende rookmelders zijn wordt er vaak gevraagd welke er nodig zijn. Per situatie kan een verschillende rookmelder worden toegepast. Of het misschien verstandiger is om een hittemelder of combimelder te plaatsen? Dit verschilt per ruimte en wat voor apparatuur er daar aanwezig is.

Onze beveiligingsadviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Vraag een offerte voor een rookmelder aan en u heeft al antwoord binnen 24 uur.

Waarop letten bij de aanvraag van een rookmelder offerte?

Het is ten alle tijden belangrijk om de juiste en gecertificeerde rookmelders te gebruiken. Een rookmelder met enkel een CE-label is niet voldoende. Controleer of het een optische of ionisatie rookmelder is. De ionisatie rookmelders zijn vanaf 1 januari 2020 verboden in woningen. DirectVeilig.nl past enkel de gecertificeerde en slimme optische rookmelders toe.

Rookmelder offerte aanvragen: hoe snel een reactie?

Vraag nu een rookmelder offerte aan en u heeft binnen 24 uur reactie. U hoeft dus niet dagen lang te wachten op een offerte. Binnen 24 uur heeft u een duidelijk beeld van de kosten voor het plaatsen of vervangen van rookmelders en eventueel combimelders, hittemelders of koolmonoxidemelders.

De offerte is ten alle tijden inclusief volledige installatie door onze BORG erkende monteurs. De offerte aanvraag is geheel vrijblijvend en kosteloos.