SKG Sloten voor uw hang- en sluitwerk

Altijd verzekerd met de juiste sloten conform het PKVW

Altijd veilig en goed verzekerd door een professionele alarminstallatie

Wij leveren de hoogste kwaliteit alarmsystemen en voorzien u ook in het onderhoud en service

Draadloos of bekabeld

Dankzij de nieuwste technologie werkt ons alarmsysteem draadloos tot wel 2 kilometer afstand. Dit garandeert u van een professionele installatie in uw winkel of bedrijfspand. Uiteraard kan het ook bekabeld.

Lees meer

Advies op locatie

Heeft u behoefte aan professioneel advies door een van onze beveiligingsadviseurs? Dat is mogelijk, wij komen namelijk vrijblijvend bij u op locatie voor een uitgebreide analyse zodat uw bedrijf of woning goed beveiligd kan worden.

Lees meer

Ook bedienen met app

Naast het in en uitschakelen via het codebedienpaneel kunt u ook het alarm bedienen doormiddel van onze handige app. Ook kunt u hier eenvoudig andere opties instellen zoals in- en uitlooptijd en nog veel meer.

Lees meer

Volledig geïnstalleerd

Besteld u bij ons een alarmsysteem dan word deze ook vakkundig geïnstalleerd door onze eigen borg erkende installateurs. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een goed werkend alarmsysteem.

Lees meer

Goede sloten is het halve werk

Bij het beveiligen van uw woning of bedrijf is het hang- en sluitwerk het eerste waar iedereen aan denkt. Zorg altijd dat de sloten een SKG keurmerk hebben met een ® zodat u weet dat het gekeurd is en ook de test heeft volstaan. DirectVeilig.nl maakt ten alle tijden gebruik van SKG gekeurde hang- en sluitwerk. Wij hanteren de richtlijnen van het VRKI en het PKVW.

Direct offerte Advies

Waar moet ik op letten?

Bij het aanschaffen van nieuwe hang- en sluitwerk zijn er veel verschillende opties. Wanneer uw woning of bedrijf niet de juiste sloten heeft dan kan dit gevolgen hebben op uw inboedel verzekering. Wij adviseren altijd het juiste SKG hang- en sluitwerk zodat u hier geen omkijken naar heeft.

Direct offerte Advies

Welk SKG keurmerk heb ik nodig?

Het SKG keurmerk op hang- en sluitwerk heeft verschillende gradaties. Namelijk SKG keurmerk 1 ster, SKG keurmerk 2 sterren en SKG keurmerk 3 sterren. Bij het hang en sluitwerk die voldoet aan het SKG keurmerk wordt altijd aangegeven welke gradatie het is. Belangrijk is om te weten dat de SKG keurmerk met het icoon ® de test heeft volstaan en goedgekeurd is.

Direct offerte Advies

Wat betekenen de sterren in de cilindersloten

Een SKG keurmerk met 1 ster is het standaard inbraak werend hang- en sluitwerk die met licht gereedschap zoals een breekijzer of schroevendraaier inbrekers met 3 minuten tegen houdt. Een SKG keurmerk met 2 sterren is het zwaar inbraak werend hang- en sluitwerk die met een uitgebreide set aan gereedschap inbrekers met 3 minuten tegen houdt. Een SKG keurmerk met 3 sterren is het extra zwaar inbraak werend hang- en sluitwerk die met extra goed gereedschap inbrekers met 5 minuten tegen houdt.

Direct offerte Advies

SKG Sloten in combinatie met een alarmsysteem

Bij het plaatsen van een alarmsysteem conform BORG houden wij altijd rekening met de risicoklasse waar u in valt. Dit doet ook direct bepalen welke SKG gradatie hang- en sluitwerk er gebruikt moet worden. Het is natuurlijk ook mogelijk om een hogere gradatie toe te passen dan nodig.

Direct offerte Advies

Hang- en sluitwerk laten controleren?

Het is verstandig om uw hang en sluitwerk per 2 jaar te controleren. Wilt u ook zeker weten of uw hang- en sluitwerk in orde is en of er nog verbeter punten zijn? Onze beveiligingsadviseurs kunnen u hierbij helpen. Naast de sloten kunnen wij u ook adviseren op verlichting rondom uw pand. Hierin werken wij ook conform de PKVW richtlijnen.

Direct offerte Advies

De beveiliging goed geregeld

Het is een veilig gevoel als uw sloten volledig gekeurd en in orde is. Denk er wel altijd om dat het goed gemonteerd is. Wilt u uw sluitwerk in orde hebben en eventueel in combinatie met een alarmsysteem? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Direct offerte Advies

Ook belangrijke aandachtspunten

Ramen dicht, lichtje aan en deur op slot. Wanneer de sloten in orde zijn en met het SKG keurmerk conform PKVW, dan is het altijd belangrijk om de controle te houden dat u alle ramen en deuren op slot doet voordat u het pand verlaat. De sloten is het halve werk, zoals het spotje van het PKVW ook luid: maak het ze niet te gemakkelijk. Ook als u maar heel even weggaat.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Tokfood international

In het begin was ik sceptisch, want ik had negatieve ervaringen met mijn oude alarmsysteem. De adviseur van DirectVeilig.nl wist mij echter te overtuigen met zijn enthousiasme en vakmanschap. Bij installatie is alles haarfijn geregeld en mijn zaak is nu perfect beveiligd. Ik beveel DirectVeilig.nl dan ook van harte aan bij derden!

Magnolia

Wij zijn overgestapt van een ander beveiligingsbedrijf naar DirectVeilig.nl. Dat hadden we veel eerder moeten doen! We krijgen geen valse alarmmeldingen meer en alles is makkelijk te bedienen via mijn iPhone. Ook weten we nu wat we betalen en hebben we geen extra kosten meer. Kortom: wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en service.

Heerbaart Jongman BV

Vanwege onze meerdere vestigingen hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Al onze vestigingen zijn nu met elkaar gekoppeld en het alarmsysteem is vanuit één app eenvoudig te bedienen. We zijn erg blij met de snelle installatie en willen nu al niets anders meer!

Overzicht van tevreden klanten