header_img

Toegangscontrole dankzij de nieuwste techniek

Overzicht en volledige controle, vertrouwen is goed maar controle is beter

Vertrouwen is goed, controle is beter!

Dankzij onze toegangscontrole systemen heeft u de touwtjes in handen

Logboek

Het gebruik van de toegang wordt geregistreerd in een logboek. Hiermee kunt u naderhand controleren wie er aanwezig waren. U houd altijd een oogje in het zeil.

Lees meer

Camerasysteem

Of het nu gaat om een toegangspoort, slagboom, intercomsysteem of toegangssluis. De toegangscontrole is te combineren met een camerasysteem zo houd u ook op een afstand goed zicht.

Lees meer

Toegangsbeheer

Beheer zelf wie er toegang heeft en tot welke ruimtes. Dit is real time en van een afstand te gebruiken. U kunt eenvoudig personen toevoegen, machtigen, tijdelijk inactief of verwijderen.

Lees meer

Maatwerk

DirectVeilig.nl levert maatwerk en heeft voor iedere situatie een gepaste oplossing. Onze adviseurs denken met u mee. U heeft volledige controle over de toegang van uw pand of terrein.

Lees meer

Slagboom toegangspoort

Dankzij een slagboom kunnen ongenodigde niet uw parkeerplaats, terrein of weg betreden. De slagbomen voorkomen dat uw parkeergarage bezocht wordt door voertuigen die niet betalen. Zo is het mogelijk om uw kenteken te herkennen waardoor de slagboom automatisch open gaat binnen bepaalde tijden. Eventueel kunnen wij het combineren met een camerasysteem zodat u zelf handmatig toegang verleent aan uw gasten.

Direct offerte Advies

Mechanische codesloten, druppel of pasjes toegangssysteem

Perfecte controle houden over wie er tot bepaalde ruimtes toegang hebben binnen een pand? Dit is goed te ordenen met een mechanische codeslot, druppel of pasjes toegangssysteem. Zo heeft u een overzicht en de touwtjes in handen. Bij verlies van een sleutel, pas of druppel hoeft u zich geen zorgen te maken en kunt u deze direct uitschakelen. U kunt personen toegang geven ook voor bepaalde tijd, het gehele toegangssysteem heeft u in beheer.

Direct offerte Advies

Biometrische toegangscontrole

Dankzij de nieuwe technieken van tegenwoordig kunnen wij middels gezichtsherkenning, vingerafdrukherkenning, irisherkenning of spraakherkenning uw toegangssysteem laten bepalen of er toegang wordt verleent of niet. Een biologische toegang kan niet vervalst worden en is daarom steeds meer gewild binnen de bedrijven. Het is ook erg prettig omdat er geen wachtwoorden, sleutels, pasjes of druppels bij komen kijken.

Direct offerte Advies

Intercomsysteem

Een intercomsysteem is prima te gebruiken als toegangscontrole. Of het nou om een appartementencomplex, bedrijvenverzamelgebouw, overheidsgebouw, slagboom of toegangspoort gaat. Zo kunnen wij uw intercomsysteem combineren met slagbomen of eventueel een alarmsysteem en camerasysteem. Deze kunt u ten alle tijden benaderen, ook van een afstand kunt u uw intercomsysteem benaderen. Van een afstand kunt u beslissen of u toegang wilt verlenen aan uw gasten.

Direct offerte Advies

Alarmsysteem toegangscontrole

Iedere toegangscontrole is te koppelen met het alarmsysteem. Doordat dit direct signalen doorgeeft kunt u of de alarmcentrale direct actie ondernemen. Ook bij een alarmsysteem beheert u zelf wie wel en geen toegang hebben tot een ruimte of het gehele pand.

Direct offerte Advies

Toegangssluis voor bedrijven en overheidsinstellingen

Op een nette manier maar toch zeker gecontroleerd worden er toegangssluizen toegepast bij entrees om de orde te bepalen en de toegang te beheren. Denk bijvoorbeeld aan een beveiligingssluis voor uw winkel, openbaarvervoer, voetbalstadium of evenementenhallen. Voor iedere situatie is er een gepaste toegangssluis.

Direct offerte Advies

Volledige controle dankzij toegangsbeheer

Zo is het de toegangscontrole volledig samen te stellen aan de hand van uw wensen. U kunt het zelf beheren of eventueel laten beheren en controleren. Personen machtigen die ook toegang hebben tot bepaalde configuratie instellingen. Terugkijken dankzij een logboek welke wijzigingen en wanneer deze zijn uitgevoerd. Dit wordt volledig ingesteld door de installatiemonteur. Na de tijd is dit ook aan te passen.

Direct offerte Advies

Maatwerk adviseurs

Heeft u meerdere aspecten die u wilt aanpakken betreft uw beveiliging? DirectVeilig.nl helpt u hierbij en wij zorgen ervoor dat uw toegangscontrole en beveiliging perfect geregeld. De beveiligingsadviseurs zullen bij u op locatie de mogelijke oplossingen doornemen.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Tokfood international

In het begin was ik sceptisch, want ik had negatieve ervaringen met mijn oude alarmsysteem. De adviseur van DirectVeilig.nl wist mij echter te overtuigen met zijn enthousiasme en vakmanschap. Bij installatie is alles haarfijn geregeld en mijn zaak is nu perfect beveiligd. Ik beveel DirectVeilig.nl dan ook van harte aan bij derden!

Magnolia

Wij zijn overgestapt van een ander beveiligingsbedrijf naar DirectVeilig.nl. Dat hadden we veel eerder moeten doen! We krijgen geen valse alarmmeldingen meer en alles is makkelijk te bedienen via mijn iPhone. Ook weten we nu wat we betalen en hebben we geen extra kosten meer. Kortom: wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en service.

Heerbaart Jongman BV

Vanwege onze meerdere vestigingen hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Al onze vestigingen zijn nu met elkaar gekoppeld en het alarmsysteem is vanuit één app eenvoudig te bedienen. We zijn erg blij met de snelle installatie en willen nu al niets anders meer!

Overzicht van tevreden klanten