header_img

Verlichting voor buiten aan het pand

Door het toepassen van beveiligingslampen schrikt u inbrekers flink af

Goed en duidelijk zicht over uw terrein

Wij leveren beveiligingslampen en schrikverlichting rondom uw pand of terrein voor zowel particulier als zakelijk

Altijd verlichting

Dankzij de beveiligingslampen zal er altijd verlichting zijn bij beweging of bepaalde tijdschema's. Hierdoor heeft u, uw buren en toevallig voorbijganger altijd goed zicht over uw terrein of gebied.

Lees meer

Tijdschema

De lampen t.b.v. de beveiliging kunnen ingesteld worden op gewenste tijdschema's. Hiermee bespaart u stroom en gaan deze alleen aan tijdens de gewenste tijden.

Lees meer

Koppelen met alarm

Het is mogelijk om binnen en buiten verlichting te koppelen met het alarmsysteem. Bij inbraak zullen alle lampen die verbonden zijn direct aangaan.

Lees meer

Volledig geïnstalleerd

Wanneer u bij DirectVeilig.nl uw beveiligingslampen besteld heeft u geen omkijken naar de installatie hiervan. Onze erkende monteurs zullen de lampen voor u plaatsen en programmeren.

Lees meer

Beveiligingslampen met bewegingsmelder

Beveiligingslampen ook wel schrikverlichting is een goede manier om inbrekers weg te jagen. Wanneer er een persoon in de sensor van de bewegingsmelder loopt zal de schrikverlichting aanspringen en is uw terrein volledig verlicht. Niet alleen u zal direct merken iemand op uw terrein staat, ook de nabije buren of toevallige voorbijgangers. Doordat deze op een bewegingsmelder werkt zal de beveiligingslamp niet veel stroom gebruiken en alleen aan gaan als er iemand langs loopt.

Direct offerte Advies

Binnenverlichting als inbraakpreventie

Voor zowel woningen als bedrijven is dit een eenvoudige oplossing om inbrekers weg te jagen. Bij woningen kunt u dit strategisch toepassen zodat een inbreker denkt dat u nog aanwezig bent. Horeca bedrijven en winkels adviseren wij de kassa en eventueel een gokkast altijd open te laten en zichtbaar voor de buitenwereld zodat zij zien dat deze leeg zijn.

Direct offerte Advies

Lampen koppelen met alarmsysteem

Het is mogelijk om uw lampen te koppelen met het alarmsysteem. Als het alarm af gaat kan het zo ingesteld worden dat bepaalde lampen aan gaan. Dit geldt ook voor de buitenlampen. De inbreker wordt dan niet alleen gestoord door het geluid van de sirene maar ook door het licht. Hierdoor is de kans dat een inbreker ook snel weer weg is en de schade beperkt blijft.

Direct offerte Advies

Beveiligingslampen voor camera’s

De meeste camera’s worden geleverd met infrarood om ‘s nachts zicht te krijgen. DirectVeilig.nl levert ook camera’s met een camerasysteem waarbij een lamp in de camera zit waardoor ‘s nachts geen infrarood aangaat maar de lamp aanspringt. Het voordeel hiervan is dat u kentekens kunt lezen en ook ‘s nachts gekleurd beeld heeft in plaats van zwart-wit met infrarood.

Direct offerte Advies

Flitser van een alarmsysteem

Een flitser van een alarmsysteem valt altijd op aan wanneer het alarmsysteem af gaat. Bij het plaatsen van een alarmsysteem plaatsen wij ook altijd een flitslicht aan de buitenkant van het pand. De flitser wordt altijd aan de kant geplaatst daar waar een bewakingsdienst, buren of toevallige voorbijgangers deze gelijk kunnen zien.

Direct offerte Advies

Noodverlichting

In bedrijfspanden is het verplicht om noodverlichting toe te passen. DirectVeilig.nl levert energie zuinige noodverlichting en onderhoudt deze jaarlijks.

Direct offerte Advies

Verlichting bouwplaatsbeveiliging

DirectVeilig.nl past ten alle tijden verlichting toe bij bouwplaatsbeveiliging. Hierdoor is een inbreker goed in het zicht voor zowel de bewakingsdienst als de toevallige voorbijgangers. Het schrikt een inbreker ook eerder af te gaan inbreken.

Direct offerte Advies

Positiebepaling van lampen

De posities van de lampen zijn belangrijk om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van een inbreker. Bij een camerasysteem wordt hier ook rekening mee gehouden. Zodat de inbreker ten alle tijden goed op beeld staat en het licht het beeld niet belemmert. Dit geldt ook voor de bewakingsdienst, buren en de toevallige voorbijgangers.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over DirectVeilig.nl?

Tokfood international

In het begin was ik sceptisch, want ik had negatieve ervaringen met mijn oude alarmsysteem. De adviseur van DirectVeilig.nl wist mij echter te overtuigen met zijn enthousiasme en vakmanschap. Bij installatie is alles haarfijn geregeld en mijn zaak is nu perfect beveiligd. Ik beveel DirectVeilig.nl dan ook van harte aan bij derden!

Magnolia

Wij zijn overgestapt van een ander beveiligingsbedrijf naar DirectVeilig.nl. Dat hadden we veel eerder moeten doen! We krijgen geen valse alarmmeldingen meer en alles is makkelijk te bedienen via mijn iPhone. Ook weten we nu wat we betalen en hebben we geen extra kosten meer. Kortom: wij zijn heel tevreden over de kwaliteit en service.

Heerbaart Jongman BV

Vanwege onze meerdere vestigingen hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van DirectVeilig.nl. Al onze vestigingen zijn nu met elkaar gekoppeld en het alarmsysteem is vanuit één app eenvoudig te bedienen. We zijn erg blij met de snelle installatie en willen nu al niets anders meer!

Overzicht van tevreden klanten