Voertuigvolgsysteem voormeer grip op uw bedrijf

Stel online uw voertuigvolgsysteem met GPS tracker samen voor uw bedrijf vanaf €35 p.m

Zeer nauwkeurig en altijd betrouwbaar uw voertuigen volgen

Dat is waarom onze klanten kiezen voor het voertuigvolgsysteem van DirectVeilig.nl. Ons voertuigvolgsysteem met GPS tracker ontzorgt u volledig en is uitgerust met de nieuwste techniek. Door continue kosteloze updates kunnen wij de hoge kwaliteit blijven waarborgen.

SOS-functie en meer

Het voertuigvolgsysteem beschikt over zeer veel functies. Van de SOS-knop bij een overval tot aanmelden bij het overschrijden van de toegestane snelheid. Ook kunt u een zone instellen waar een voertuig niet uit mag.

Lees meer

Interne noodaccu

Bij het uitvallen van de stroom of bij sabotage krijgt u als gebruiker een melding en blijft het GPS signaal actief. Hierdoor kunt u uw voertuig (zoals een auto) altijd traceren. Dat geeft een veilig gevoel.

Lees meer

Live volgen via de app

Al uw voertuigen kunt u live traceren met het voertuigvolgsysteem. Kijk overal ter wereld waar uw voertuigen zich op dat moment bevinden. De app kan op een onbeperkt aantal telefoons ingesteld worden.

Lees meer

Professionele Installatie

Ons voertuigvolgsysteem met GPS tracker wordt vakkundig geu00efnstalleerd door onze eigen monteurs. Dit is mogelijk op alle voertuigen met een accu. Van kleine bedrijfsautou2019s tot aan complete vrachtschepen.

Lees meer

Technische gegevens van het GPS Tracker pakket

RITTENREGISTRATIE
 • Het merk en type van de auto
 • Het kenteken van de auto
 • Meerdere bestuurders per auto
INSTALLATIE
 • Wordt binnen 20 minuten ingebouwd
 • via onze eigen monteur
 • Montage bij u op locatie
APPARAAT
 • Voedingsspanning 10 u2013 30V
 • Afmetingen 10.5 x 8.2 x 1.9 cm
 • Beschermd tegen druppelend water
KILOMETERREGISTRATIE
 • Real-time locatie en registratie
 • Adres van vertreklocatie en aankomstlocatie
 • Kilometerteller start- en eindstand
RITTENREGISTRATIE
 • De datum van de gemaakte rit
 • De route die u heeft gereden
 • Zakelijke of privu00e9-rit

Eenvoudig en overal ter wereld toegang tot uw camerasysteem

Live meekijken of opnames van een tijd terug bekijken? Het kan allemaal met de app

GPS tracker app

De GPS tracker app werkt op zowel Android als iOS. Voor andere besturingssystemen kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Eenvoudig overzicht

Krijg eenvoudig een overzicht van de plek waar uw voertuigen zich bevinden. Ook is het mogelijk om zones te programmeren. U ontvangt dan een melding als een voertuig de zone verlaat.

Instellingen

Instellingen wijzigen doet u in een handomdraai. De app is optimaal ingericht op een snelle wijziging van de instellingen. Denk bijvoorbeeld aan het instellen van een snelheidslimiet.

Anderen machtigen

Anderen machtigen in de app of andere vestigingen koppelen aan uw account. Dit stelt u gemakkelijk zelf in via de app. Ook kunt u hiervoor altijd een beroep doen op onze behulpzame klantenservice.

Noodstroom back-up 48 uur

Het voertuigvolgsysteem is uitgerust met een noodstroom accu. Dit betekent dat het systeem niet afhankelijk is van een externe stroombron. Hierdoor heeft u altijd een signaal, zelfs als het voertuig volledig is afgesloten van stroom. Dit is vooral handig als uw voertuig (zoals een auto) wordt gestolen.

Direct offerte

Bespaar brandstof middels een snelheidslimiet

Ons voertuigvolgsysteem is meer dan een GPS tracker alleen. Het is ook een tool om rijgedrag nauwkeurig te monitoren en te managen. Zo kunt u snelheidslimieten instellen om kosten te besparen. Daarnaast zijn er nog talloze andere instellingen mogelijk.

Direct offerte

Live tracking

Nadat het voertuigvolgsysteem met GPS tracker is geu00efnstalleerd, kunt u via uw online account of de app eenvoudig alle voertuigen volgen. Met meerdere personen tegelijkertijd inloggen is mogelijk; hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Met de app heeft u ook onderweg altijd de controle over uw voertuigen.

Direct offerte

Professionele installatie bij u op locatie

Het voertuigvolgsysteem wordt op iedere locatie en elk gewenst tijdstip discreet voor u geu00efnstalleerd. Het duurt ongeveer 1 tot 2 uur per voertuig om het systeem te plaatsen. Na installatie kunt u het voertuig direct live volgen. Na installatie krijgt u een deskundige demonstratie en uitleg van het systeem. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij onze helpdesk.

Direct offerte

Wat zeggen anderen over Directveilig.nl?

Hanos horeca groothandel

"Grote bedrijven hebben vaak grote eisen zo geld dat ook voor ons, Gelukig is directveilig.nl erg dynamische en kon daarom goed voldoen aan onze eisen. Wij zijn daarom ook erg tevreden over de samenwerking. Op heb momenten zijn er veel van onze vrachtwagens voorzien van een voertuigvolgsysteem. dit aantal zal de komende jaren nog sterk groeien."

PostNL

"Wij hadden eerst een ander beveiligingsbedrijf, nu zijn wij overgestapt naar DirectVeilig.nl. Wij hadden de overstap veel eerder moeten doen, geen valse meldingen meer en alarm werkt makkelijk via mijn iphone. Wij weten nu wat wij betalen en hebben geen extra kosten meer. Top geregeld!."

Tok Food

"Omdat wij meedere vestigingen hebben. hebben wij gekozen voor het alarmsysteem van DirectVeilig.nl. hun hebben het namelijk mogelijk gemaakt om 3 van onze vestigingen te koppelen met elkaar. hier door kunnen wij het alarmsysteem eenvoudig bedienen met 1 app/afstandsbediening/code. Dit was namelijk voor ons een vereiste. nu nog even aankijken hoe de service verloopt. maar tot nu toe is alles goed geregeld. ik ben voor zo ver tevreden."

Overzicht van tevreden klanten