Voertuigvolgsysteem voor meer grip op uw bedrijf

Professioneel, makkelijk in gebruik en binnen 24 uur voor u geïnstalleerd

Zeer nauwkeurig en altijd betrouwbaar uw voertuigen volgen

Dat is waarom onze klanten kiezen voor het voertuigvolgsysteem van DirectVeilig.nl. Ons voertuigvolgsysteem met GPS tracker ontzorgt u volledig en is uitgerust met de nieuwste techniek. Door continue kosteloze updates kunnen wij een hoge kwaliteit blijven waarborgen.

SOS-functie en meer

Het voertuigvolgsysteem beschikt over zeer veel functies. Van de SOS-knop bij een overval tot aanmelden bij het overschrijden van de toegestane snelheid. Ook kunt u een zone instellen waar een voertuig niet uit mag.

Lees meer

Interne noodaccu

Bij het uitvallen van de stroom of bij sabotage krijgt u als gebruiker een melding en blijft het GPS signaal actief. Hierdoor kunt u uw voertuig (zoals een auto) altijd traceren. Dat geeft een veilig gevoel.

Lees meer

Live volgen via de app

Al uw voertuigen kunt u live traceren met het voertuigvolgsysteem. Kijk overal ter wereld waar uw voertuigen zich op dat moment bevinden. De app kan op een onbeperkt aantal telefoons ingesteld worden.

Lees meer

Professionele Installatie

Ons voertuigvolgsysteem met GPS tracker wordt vakkundig geïnstalleerd door onze eigen monteurs. Dit is mogelijk op alle voertuigen met een accu. Van bedrijfsauto's tot aan complete vrachtschepen.

Lees meer

Technische gegevens van het GPS Tracker pakket

RITTENREGISTRATIE
 • Het merk en type van de auto
 • Het kenteken van de auto
 • Meerdere bestuurders per auto
INSTALLATIE
 • Wordt binnen 20 minuten ingebouwd
 • Via onze eigen monteur
 • Montage bij u op locatie
APPARAAT
 • Voedingsspanning 10 u2013 30V
 • Afmetingen 10.5 x 8.2 x 1.9 cm
 • Beschermd tegen druppelend water
KILOMETERREGISTRATIE
 • Real-time locatie en registratie
 • Adres van vertreklocatie en aankomstlocatie
 • Kilometerteller start- en eindstand
RITTENREGISTRATIE
 • De datum van de gemaakte rit
 • De route die u heeft gereden
 • Zakelijke of privérit

Eenvoudig en overal ter wereld toegang tot uw voertuigvolgsysteem

U weet altijd waar uw voertuigen zich bevinden. Van bedrijfsauto's tot complete vrachtschepen.

GPS tracker app

De GPS tracker app werkt op zowel Android als iOS. Voor andere besturingssystemen kunt u contact opnemen met onze behulpzame klantenservice.

Eenvoudig overzicht

Krijg eenvoudig een overzicht van de plek waar uw voertuigen zich bevinden of programmeer speciale zones. U ontvangt dan een melding als een voertuig de zone verlaat.

Instellingen

Instellingen wijzigen doet u in een handomdraai. De app is optimaal ingericht op een snelle wijziging van de instellingen zoals het instellen van een snelheidslimiet.

Anderen machtigen

Anderen machtigen in de app of andere vestigingen koppelen aan uw account. Stel het gemakkelijk zelf in via de app of laat u helpen door onze klantenservice.

Noodstroom back-up 48 uur

Het voertuigvolgsysteem is uitgerust met een noodstroom accu. Dit betekent dat het systeem niet afhankelijk is van een externe stroombron. Hierdoor heeft u altijd een signaal, zelfs als het voertuig volledig is afgesloten van stroom. Dit is vooral handig als uw voertuig (zoals een auto) wordt gestolen.

Direct offerte Advies

Bespaar brandstof middels een snelheidslimiet

Ons voertuigvolgsysteem is meer dan een GPS tracker alleen. Het is ook een tool om rijgedrag nauwkeurig te monitoren en te managen. Zo kunt u snelheidslimieten instellen om kosten te besparen. Daarnaast zijn er nog talloze andere instellingen mogelijk.

Direct offerte Advies

Live tracking

Nadat het voertuigvolgsysteem met GPS tracker is geïnstalleerd, kunt u via uw online account of de app eenvoudig al uw voertuigen volgen. Met meerdere personen tegelijkertijd inloggen is mogelijk; hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Met de app heeft u ook onderweg altijd de controle over uw voertuigen.

Direct offerte Advies

Professionele installatie bij u op locatie

Het voertuigvolgsysteem wordt op iedere locatie en elk gewenst tijdstip discreet voor u geïnstalleerd. Het duurt ongeveer 1 tot 2 uur per voertuig om het systeem te plaatsen. Na installatie kunt u het voertuig direct live volgen en krijgt u een deskundige demonstratie en uitleg van het systeem. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u terecht bij onze helpdesk.

Direct offerte Advies

Wat zeggen anderen over Directveilig.nl?

Hanos Horeca Groothandel

Wij stellen hoge eisen aan betrouwbare techniek. Gelukkig is DirectVeilig.nl een dynamische en betrouwbare partner die tot in het kleinste detail kan voldoen aan onze wensen. Veel van onze vrachtwagens zijn op dit moment voorzien van een voertuigvolgsysteem en dit aantal zal de komende jaren nog sterk groeien.

Post NL

Nauwkeurige rittenregistratie en realtime meldingen zijn voor ons belangrijk in een voertuigvolgsysteem. Het moderne systeem van DirectVeilig.nl overtreft onze verwachtingen en dat geldt ook voor de deskundige installatie en service. Wij zijn erg tevreden, ook over het advies in het voortraject.

DHL

Wij zochten een voertuigvolgsysteem dat kostenbesparing mogelijk maakt door het instellen van uiteenlopende snelheidslimieten. Met de handige app van DirectVeilig.nl is dit een fluitje van een cent. De live tracking werkt tot nu toe vlekkeloos en de installatie was zo geregeld. Wij kunnen DirectVeilig.nl aanbevelen!

Overzicht van tevreden klanten